19.10.2017 13:48

Casey Neistat - najznámejší vloger na YouTube. Aká bola jeho životná cesta na vrchol?

Casey Neistat je v súčasnosti najpopulárnejšim vlogerom na YouTube. Pôsobí na ňom 7 rokov, ako si za ten čas našlo k nemu cestu 8 miliónov ľudí?

Casey sa narodil 25. marca 1981 . Už od detstva mal problémy s autoritami a odrážalo sa to aj na problémoch s učiteľmi v škole. Potom ako Casey nastúpil na strednú školu, dostal sa do veľmi zlej partie, začal vo veľkom fajčiť marihuanu a piť alkohol. Aby toho nebolo málo, jeho rodičia sa v tomto čase aj rozviedli.

CaseyNeistat ako dieťa

Zdroj: Twitter

V 15 rokoch mu jeho mama dala ultimátum, že sa bude riadiť v dome podľa jej pravidel abo sa má zbaliť a odísť. Casey si vybral tu druhú možnosť. Mal 15 rokov a odišiel z domu o 9 v noci. Casey najprv prespával u jeho kamarátov, neskôr sa ale presťahoval ku dvom kamarátkam , ktoré od neho boli výrazne staršie. Jedna z jeho kamarátiek sa po čase stala jeho priateľkou, s ktorou sa po čase presťahoval do Virgínie a žili v malom prívese. V 16 rokoch jeho priateľka otehotnela, a Casey musel ukončiť školskú dochádzku. V 17 rokoch sa mu narodil syn Owen. Pracoval 3 roky ako umývač riadu. Jeho manželka sa s ním keď mal Casey 20 rokov rozviedla, a Casey sa presťahoval do New Yorku

Caseyho syn Owen

Zdroj : YouTube

Začiatky Caseyho v New Yorku neboli taktiež jednoduché. Preštahoval sa tam v júni roku 2001. Chýbal mu jeho syn a Casey pracoval ako roznášač pošty na bicykli. V tom čase mal Casey vlastnú kameru a aj počítač, na ktorom sa dali editovať videá. Natáčanie videií sa stalo jeho vášňou. S jeho bratom Vanom začali natáčať videá prakticky pre každého, či už to bolo natáčanie amatérského seriálu, alebo narodeninovej oslavy. V júni 2008 od nich spoločnosť HBO kúpila seriál The Neistat Brothers za necelých 2 milióna amerických dolárov.

Casey s jeho bratom Vanom

Zdroj: Zimbio

V roku 2010 Casey upustil od všetkej filmografickej činnosti a celú svoju činnosť presmeroval na YouTube. S jeho synom Owenom začal cestovať a stále cestuje po celom svete. 17. februára 2010 Casey nahral svoje prvé video na YouTube. Emergency brake by Casey Neistat. Kritozoval v ňom SubWay a jeho fungovanie.

Zdroj: YouTube

Video, ktoré mu značne pomohlo k rastu jeho kanálu bolo SNOWBOARDING WITH THE NYPD. Cesty v New Yorku boli políciou uzatvorené kvôli snehovej víchrici, a to viedlo Caseyho k originálnemu nápadu natočiť video ako snowboarduje držiac sa za autom s lanom po legendárnom Times Square. Video bolo publikované na viacerých spravodajských sieťach ako je CNN alebo BBC, a čoraz viac ľudi začalo sa začalo zaujímať o mene CaseyNeistat.

Zdroj : YahooNews

A samozrejme, k jeho najdoležitejšej časti kanálu patria denné vlogy. Aj napriek tomu, že Casey je časovo zaneprazdnený človek, na jeho YouTube kanál uploaduje už nejaký ten čas každodenne videá. Jeho najznámejší vlog a vlastne najznámejšie video je THE $21,000 FIRST CLASS AIRPLANE SEAT. Caseyho vlogy si obľúbili ľudia po celom svete, natáča kreatívne a originálne videá, ktorými prispieva na svoj kanál denne. Cestuje po celom svete so svojim synom, ktorý je pre neho priorita číslo jeden a v roku 2013 sa znova oženil za Candice Pool. A čo ty? Počul si už o Caseym?

Zdroj: YouTube

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Just making this world a better place for people searching for informations

Chceš vedieť, keď ThePegas pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.