11.4.2018 14:21

Linkin Park z detskej izby!

ASIS prichádza s jeho prvým coverom!

Slovenský umelec A Smile In Sadness (skrátene ASIS) sa hudbe venuje už takmer jednu celú dekádu, no jeho prvé "skutočné ovocie" ako povedal on sám priniesol až minulý rok v marci so singlom "HOME ALONE".

Po ňom nasledovali dalšie dva, a to rapový "UNDERTAKERS" a elektronická pecka s krásnou piánovou slučkou s názvom "MORE OF YOU", ktoré nájdete aj spolu s videami z jeho osobnej dielne na jeho YouTube kanáli.

ASIS sám pred niekoľkými dňami postol na svoje stránky info, ako neustále pracuje na svojich ďalších trackoch, a kým podľa jeho slov, "naberú veci ten správny smer" prináša Vám cover songu "One More Light" od legendárnej skupiny Linkin Park!

Čo poviete? Na Slováka to vôbec nie je zle! Však? ...teda čo sa Angličtiny týka... ale samozrejme aj na to ostatné sa veľmi dobre pozerá či počúva... ^_^

Ako máte možnosť vidieť vo videu, ASIS venoval tento cover svojej zosnulej starkej, kde komplet celý inštrumentál prešiel tiež jeho rukami.

Ďalej nám prezradil, že čoskoro uzrie svetlo sveta aj jeho ďalšie hudobné video s názvom "BACK DA F*CK UP" z dielne JG Beatz, na ktorom bude hosťovať Kalifornský West Coast rapper E.R. DaTransporter ! Takže hneď je jasné, že nepôjde o nejakú baladu o poľných vtákoch! (hehe)

> ASISov insta <

> ASISov YouTube <

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Ashley Von G pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.