Tofu praženica

Tradičné vegánske raňajky!

Porcie:

2

Potrebujeme:

1 naturálne tofu

1/4 papriky

1 malú cibuľu

1 PL rastlinného masla

soľ

korenie

kurkumu

olej

pažítku

Postup:

Tofu roztlačíme vidličkou v miske. Na rozohriatom oleji ako prvé smažíme tofu, keďže sa dlhšie smaží a cibuľka by zhorela. Ochutíme soľou, korením poprípade bylinkami. Pridáme kurkumu, aby sme získali žltý efekt ‘klasickej vaječnej praženice’. Ďalej prihodíme nadrobno nakrájanú cibuľku s paprikou. Smažíme približne 10 minút, každý podľa svojej chuti. Pred koncom pridáme maslo na zjemnenie a pažítku.

BON APPÉTIT!

Vaše kulinárske výtvory môžte zdieľať na instagrame s hashtagom #veggiešmak.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na blogy@refresher.sk.

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Vitajte! Sme len sestry a nie dvojičky pokiaľ Vám to napadlo. Stravujeme sa vegánsky a rady by sme Vám ukázali, že to vôbec nie je zložitá cesta o peniazoch.

Chceš vedieť, keď Christine&Simone pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
16.7.2019 15:10
Cuketové placky
14.7.2019 11:52
Mrkvová polievka
4.7.2019 22:22
Cuketové lasagne