Čím si vybaviť auto v zime okrem povinnej výbavy?

Počas zimného obdobia je vhodné okrem lekárničky, výstražného trojuholníka, reflexnej vesty a inej povinnej výbavy vybaviť svoje auto aj inými doplnkami.

Stalo sa vám, že ste museli čakať, kým zámok odmrzne alebo ste len zdĺhavo oškrabovali námrazu z čelného skla? Netrápte sa viac a zjednodušte si ako šoférovanie, tak aj celkovú údržbu auta. Siahnite po doplnkových prípravkoch a špeciálnom vybavení, vsaďte na istotu a nebudete viac strácať čas. V najnovšom akciovom letáku Auto Kelly o takéto produkty nie je rozhodne núdza. Poďme si teda niektoré z nich podrobnejšie priblížiť.

Zabezpečte si absolútny komfort

Vyskúšajte vyhrievané poťahy a spríjemnite si jazdu. Pokiaľ vám takéto riešenie nevyhovuje alebo je pre vás v otázke tepelného vykurovania nedostatočné, zaobstarajte si aj vyhrievanú deku do auta. Ak je pre vás takáto výbava nevyhovujúca, ideálne riešenie ponúka ventilátor s ohrevom. Potrebujete ventilátor alebo režim ohrievania? Stačí si zvoliť jednu z uvedených funkcií, tento prístroj vám obe voľby hravo umožní.

Ako na boj so špinou a mrazom na oknách?

Okrem klasickej ale za to naozaj užitočnej škrabky na ľad vyskúšajte aj teleskopickú utierku na okná. Pri škrabke siahnite po kvalitnejších prevedeniach, nechcete predsa také na jedno použitie. Či už siahnete po tej s otočnou metličkou alebo s dlhšom rukoväťou, určite by ste mali jednu vlastniť. Účinnou pomôckou bude aj rozmrazovač skiel v podobe spreja, ktorý aplikujete skutočne jednoducho a rýchlo.

Tieto „zlepšováky“ by ste mali určite vyskúšať

Máte v aute neustály neporiadok a večne sa vám tam povaľuje mnoho drobností? Zaobstarajte si organizéry ako do kufra, tak aj na sedadlá. Takéto funkčné doplnky do auta oceníte ako vy, tak aj deti pri ukladaní svojich vecí pri dlhých trasách. Konečne sa veci nebudú povaľovať po celom aute, ale budú mať vyhradené konkrétne miesto.

Stáva sa vám pravidelne, že vám zamrzne zámok a musíte dlhšiu chvíľu čakať, kým auto zamknete? S rozmrazovačom zámkov sa vám to nestane. Okrem rozmrazovača a bežného osviežovača je dobré vybaviť svoje auto aj rôznymi prípravkami na zlepšenie celkovej viditeľnosti.

Existuje mnoho vylepšení, s ktorými si môžete uľahčiť jazdu za volantom a spríjemniť dlhú a únavnú cestu aj svojim spolujazdcom. Určite by výbava auta nemala pozostávať len z tej povinnej. Pri výbere doplnkovej výbavy a špeciálnych prípravkov sa môžete inšpirovať priamo aj na Kupino.sk.

Zdroj obrázku: qimono / Pixabay.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Martin Pružný pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.