Pustite leto aj do svojho šatníka

Horúca letná sezóna je v plnom prúde a zo dňa na deň naberá na svojej intenzite. Otázka pohodlia je preto dôležitejšia ako kedykoľvek predtým.

Ako sa ale pri vybavovaní letného šatníka obliecť štýlovo a vkusne, keď sa teploty súčasného počasia neustále menia a kolíšu?

Letná móda je vždy pestrá, a aj keď si pracovné dni vyžadujú prísnejšie dodržiavanie obchodného kódexu obliekania, víkendy, večery a sviatky ešte predsa nikto nezrušil .

Preto sa nenechajte pripraviť o možnosť si vybaviť svoj šatník pre tieto a iné dôležité príležitosti tými najlepšími letnými kúskami dámskeho oblečenia, ktoré bude dostupné, pohodlné a vhodné na viacero príležitostí. Letná móda je predsa výnimočná v tom, že máte oveľa väčší priestor na experimentovanie.

Ako sa toto leto obliecť štýlovo?

Minimálna dĺžka sukne, nohavíc alebo šortiek, ktoré zvodne odhalia vaše štíhle nohy, sú počas leta perfektným riešením pre neformálny vzhľad. Na vrchole popularity sú aj „nadýchané rukávy“ a zvodné volány.

Pokiaľ ide o výtlačky, tropické vzory sú najlepšie. Potešia aj rastlinné alebo zvieracie motívy, farebné kombinácie kvetinových tónov pripomínajúce pestrofarebnú exotiku a cestovanie počas prázdnin. To všetko je pikantná drzosť letnej sviežej módy, ktorú môžu mať aj vaše nové šaty.

Biele nohavice

Biela je vo svojich kombináciách vždy relevantná a všestranná voľba. Navyše, biela vyzerá decentne, luxusne a veľmi dobre navodzuje pocit sviežosti a ľahkosti. Na bielom pozadí tiež vyzerá dobre akýkoľvek odtieň, vzor alebo materiál oblečenia či zaujímavej kabelky na leto. Vyberte si preto v obchode ten správny model, ktorým môžu byť cigaretové nohavice s vysokým pásom, alebo investujte do kvalitnej bielej šatky, ktorá vo vašej skrini určite veľa miesta nezaberie.

Tričko

A to nielen biele, ale aj sivé, modré, čierne, červené, teda také, ktoré zodpovedá farbe vašich očí a pleti. Jedno alebo dve určite nestačia. Pri výbere materiálu ale zvážte kvalitu látky, farby, strihu, výstrihu a dĺžky. Jednofarebné tričká sú univerzálnejšie a ľahšie sa kombinujú. Nezabudnite ale ani na trendy, ktorými sú rôzne potlače a nápisy.

Vyberte si modely z prírodnej bavlny, ktoré nie sú príliš tesné, aby bez ohľadu na strih bol medzi telom a materiálom voľný.

Ľahké džínsy

Univerzálna voľba pre leto sú aj ľahké, rôzne dlhé a široké džínsy. Nájdite si v obchode s oblečením ale tie, ktoré vám skutočne dobre padnú a zvodné krivky vyzdvihnú a tie, za ktoré sa zbytočne hanbíte, elegantne skryjú.

Dobre popremýšľajte aj o tom, s čím ich budete nosiť. Hlavným problémom sú nudné kombinácie, keď sa džínsy zvyčajne nosia iba so športovým úpletom a zabúda sa na iné možnosti. Kombinujte preto svoje džínsy aj s ľahkými košeľami, sakami, mokasínami alebo podpätkami, doplňte prízvukovými detailmi a uvidíte, že bežné modré džínsy sa stanú štýlovým základom pre krásne letné oblečenie.

Zdroj náhľadového obrázka:

Dean Drobot / Shutterstock.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Martin Pružný pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.