26.3.2022 14:07

Futbalom po Európe 5:FK Dynamo Kyjev-FC Lugano

12.12.19 zápas skupinovej fázy Európskej ligy

CESTA DO KYJEVA A UBYTOVANIE

11.12.19 pár dní pred vianocami som sa vybral na futbal do Kyjeva. Letel som spoločnosťou WizzAir a letenka ma stála 35€. Z letiska som zvolil jazdu UBER-om na adresu Airbnb kde som strávil 2 noci. Cena za jazdu z letiska do centra kyjeva ma stála 3,38€. Uber ako aj všetko ostatné tam je veľmi lacné. Za jednoizbový byt som zaplatil 60€ na dve noci v centre Kyjeva.

DOPRAVA A LÍSTKY MHD

Ako som vyššie spomínal všetko tam je lacné. Ja som ako dopravu na tie dva dni zvolil UBER. MHD je tiež lacná, lístky sa dajú kúpiť v automatoch na určitých zastávkach alebo v stánkoch. Cesta na štadion pred zápasom ktorá trvala skoro 20min ma stála 1,69€. Po zápase to bolo 3,82€.

ŠTADIÓN

Národný športový komplex olympijskyj je krásny štadión. Hostil veľké podujatia ako napr. Finále EURO 2012 a taktiež Finále Ligy majstrov v ročníku 2017/18. Má kapacitu okolo 70 000. Ja som sa zúčastnil zápasu Dynamo Kyjev vs FC Lugano. Lístok som kupoval cez portál viagogo.com a stál ma 10€. Ja som kupoval lístky cez tento portál asi 3x a bez problémov, ale je označovaný za SCAM SITE takže odporúčam zvoliť iný portál, najlepšie priamo cez oficiálnu stránku klubu https://fcdynamo.com/en.

CESTA DO BRATISLAVY

V piatok 13.12 som letel nazad do Bratislavy spoločnosťou Ryanair a letenka ma stála 10€. Cesta z kyjeva na letisko ma vyšla 7,5€ z dôvodu že som odlietal z druhého o niečo vzdialenejšieho letiska

CENOVÉ ZHRNUTIE

Letenka-45€

Ubytovanie-60€

Preprava z/na letisko-10,88€

Dobrava v meste-5,51€

Lístok na zápas-10€

Ostatné(strava..)-15€

CELKOVO-150€

HODNOTENIE VÝLETU

Mesto 3,5/5

Štadión 4/5

Zápas 2,5/5

Doprava 5/5

V prípade akýchkoľvek otázok ma kľudne kontaktujte.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
22
Poslať správu
Mojou najväčšou záľubou je šport.Rád trávim volný čas výletmi na rôzne športové podujatia.Prevažne futbal.Rozhodol som sa že vám formou blogu porozprávam zážitky z týchto podujatí a podelím sa s vami o skúsenosti ako prebieha takýto výlet a detailnejšie priblížim koľko to celé stojí,akú dopravu zvoliť,MHD v danom meste apod. Rozhodol som sa aj písať blog kde sa snažím zameriať na zaujímavé, hlbšie témy a informácie zo sveta športu, články iného charakteru ako prestupové špekulácie alebo výsledky zápasov.

Chceš vedieť, keď Dominik Z. pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.