20.6.2022 15:58

Ako spraviť zo svojej kúpeľne kúpele

Po dlhom stresujúcom dni nie je nič lepšie, ako ponoriť sa do horúceho kúpeľa.

Ak chcete premeniť svoju kúpeľňu na osobné útočisko, začnite s niekoľkými jednoduchými trikmi, vďaka ktorým sa budete cítiť ako v oáze pokoja.

1. Upracte

Najjednoduchším krokom k vytvoreniu miesta na relaxáciu je odstránenie všetkých rozptyľujúci predmetov, ktoré v podstate ani nepotrebujete. Krémy, masky a iné produkty, ktoré pravidelne nepoužívate schovajte do skriniek a nepreháňajte to s dekoráciami. Na poličkách, umývadle, vani či sprchovom kúte si nechajte iba produkty, bez ktorých by vaša každodenná rutina nebola úplná.

2. Vyskúšajte novú sprchovú hlavicu

Nie je nič frustrujúcejšie ako pomaly tečúca voda z vašej starej vodným kameňom zanesenej sprchovej hlavice. Zvoľte modernejší a funkčnejší variant, ktorý spraví zo sprchovania zážitok. Ak máte na to rozpočet, môžete zvážiť modernizáciu obkladov, skriniek alebo batérie. Veľký výber vám ponúknu obklady Proceram.

3. Rozvoňajte svoju kúpeľňu

Niektoré vône vás môžu okamžite preniesť do vášho osobného raja. Zvoľte upokojujúce jemné vône ako levanduľa, rozmarín alebo mäta. Atmosféru vám pomôžu navodiť difuzéry esenciálnych olejov, vonné sviečky, alebo mydlá. Sviečky však položte na bezpečné miesto.

4. Prírodné dekorácie

Najjednoduchším spôsobom ako vytvoriť atmosféru kúpeľov je zakomponovať živé rastliny. Nezabudnite si vybrať izbové rastliny, ktorým sa bude dariť vo vlhkom prostredí a vo svetle, ktoré poskytuje vaša kúpeľňa.

Premena kúpeľne nemusí byť drahou záležitosťou. Stačí začať jednoducho uprataním priestoru a potom to pôjde už samo!

Zdroj obrázkov: elements.envato.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.