Do 5-6 rokov by sa mohli otvorit nove sukromne haly v Turzovke,Kotešovej a na Liptove pre zamestnancov

Nad V. Koncom a Turkovom by sa mohla stavať do 5 rokov nová hala ktorá by mala zamestnať zhruba okolo 1 000 ľudí v sektoroch sklad,stroje,lisovňa,managerské práce,sekretarky,upratovačky,riaditeľ/ka

Nad V. Koncom a Turkovom by sa mohla stavať do 5 rokov nová hala ktorá by mala zamestnať zhruba okolo 1 000 ľudí v sektoroch sklad, stroje, lisovňa, managerské práce, sekretarky, upratovačky, riaditeľ/ka, vodičov dodavok. Budu sa vyrábať produkty pre vlastnú krajinu, ale aj z vývozom do zahraničia. Druhá hala by sa mala stavať na Kotešovej kde by mala zamestnať okolo ďalších 1 000 ľudí na podobné zamestnanie. Na Liptove by mala táto firma otvoriť skladovú halu kde by potom mohla zamestnať ďalších 50 ľudí v hale plus vodičov dodavok. Ďalšie zamestnanie nájdu ľudí pod iným nazvom po celej krajine. Tak vznikne ďalších viac ako 300 pracovných miest po krajine. Stredne sukromne školy Libor Milian do 3-4 rokov v Zavodi/Kotešovej nájdu zamestnanie riaditeľ/ka, upratovačky, kuchárky. V školách by sa malo zamestnať zhruba okolo 50 ľudí. Ak niekto zo studentov,alebo studentiek bude navštevovat tieto školy prv najde zamestnanie v tychto sukromnych firmach.Pretože budu nadviazovat prave na tieto zamestnania.Pre jeho novy dom sa budu zase vyberat do práce služky,záhradničky,bodygardy a osoba v kuchyni.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
8
Poslať správu
Libor Milian (17.05.1985) Spevak/Skladatel a Herec.Preslavil sa v zahraniči 7.No 1 a celkovo 22 umiestneni v rebričkoch.Ma 2 Hity v 44 Rozhlasovych staniciach.Ma 1 Nominaciu na Lyrics Awards.Dostal sa do Top Artists v Muzikum.eu Začli sa s nim vyrabat produkty.Tiež sa angažuje v charitach spomenieme One Name One Child,Unicef a v inych organizaciach.Už čoskoro nova relacia s Libor Milian a hostami o Vareni a pečeni na vašich tv obrazovkach.No mal by sa natačat novy film Tajomstvo kamena v chodbach času kde by si mal zahrat jednu z hereckych uloh. Zdravie:V Prahe ho napadol človek s mentalnou retardaciou policia v Cr po 6 rokoch zistila,že sa jednalo o osobu s mentalnou retardaciou ktora si nevzala lieky proti chorobe.Preto keby ste stretli už Umelca u nas,alebo inde v štatoch nezakradajte sa ani sa ho nechytajte zo zadu.Može sa zlaknut,že Mental znova zautoči.

Chceš vedieť, keď Libor Milian pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.