Neviditeľný strojček na zuby nie je vhodný pre každého: kedy radšej siahnuť po alternatíve?

Snímateľné zubné strojčeky sa v uplynulých rokoch tešia mimoriadnej popularite. Stali sa riešením pre každého, kto túžil po rovných zuboch, no zároveň si nechcel kaziť úsmev drôteným strojčekom.

Nazývajú sa aj neviditeľné, pretože sú priehľadné a veľmi tenké, takže ich skoro vôbec nie je vidno. Napriek mnohým výhodám nie sú ale tieto strojčeky vhodné pre každého. Kedy teda radšej nie?

Ak vám chýba disciplína

Hľadali ste strojčeky Bratislava a teraz premýšľate nad tým najvhodnejším riešením? Kým sa poradíte s odborníkom, oplatí sa vedieť aspoň základné informácie, kedy je neviditeľný strojček ideálnym riešením a naopak, kedy sa popozerať po alternatíve.

Neviditeľné strojčeky na zuby sa dajú vyberať, čo je pochopiteľne ich výhoda. Jedným dychom ale treba dodať, že aby celý proces narovnávania priniesol želaný efekt, je potrebné strojček nosiť čo najviac a dávať si ho dolu iba počas jedenia alebo športovania. Pre tých, ktorí majú problém s disciplínou toto nie je najvhodnejšia možnosť.

Ak sú zuby príliš krivé

Neviditeľné strojčeky sa nedajú použiť vždy. Sú určené skôr na narovnávanie zubov v menšom až strednom rozsahu. Závažné vady chrupu si budú vyžadovať odlišný prístup, a tak sa môže stať, že profesionál vám takýto strojček po zhodnotení stavu neodporučí.

Ak precíznosť nie je vašou silnou stránkou

Tento typ strojčeka na zuby je potrebné nielenže nosiť čo najviac, ale aj poriadne čistiť. Vašim spoločníkom sa jednoducho stane zubná kefka a pasta, pretože pri nosení tohto typu strojčeka sú nároky na ústnu hygienu omnoho vyššie. Za výsledok, ktorým je perfektný úsmev, to ale určite stojí!

Foto: elements.envato.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fadam pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.