27.11.2017 14:15

DENNIS OUTLINE

Ako sa z pár kresieb stala „práca“

Ahojte volám sa Dennis, vo svojom živote som vždy chcel robiť to čo ma bude baviť. Tak ako každý jeden človek na tejto zemi. Splniť si sen. Ak mám pravdu povedať dlho som váhal čo to bude, no nakoniec som sa spoznal s novými ľudmi ktorí ma viac menej „zasvätili“ do tajomstiev a štýlov kreslenia outlines kresieb. Najpv moje tvorby vyzerali naozaj hrozne :D , no postupom času som sa zlepšoval a zdokonaloval. Po pár dňoch som sa do práce takzvaného outlinystu zamiloval.

Keďže prišli ľudia ktorí podporovali prišli aj ľudia ktorý robili presný opak... v tom období hejtu a odsudzovania ma nebavilo ani len prstom pohnúť ! Prečo ?! Preto lebo keď je v tvojom okolí veľa „nenávisti“ zasahuje to aj do feelu z tvorby. Po pár mesiacoch sa to však náhle vytratilo a odvtedy sa mi začalo dariť... prešiel som si tým „zasväcovacím peklom“ aby som si mohol robiť to čo chcem. Prežil som to, a vďaka tomu som dnes tu. Na svojom instagramovóm profile mám už skoro 3,2k followerow.

Viem že to nieje až taký veľký úspech ale to čo mi chodí denno-denne, tie pozitívne správy od ľudí, neopísateľný pocit... Čo viac povedať ?? Vďaka svojej tvorbe som sa stretol a spoznal s veľmi veľa zaujímavými ľudmi, ktorý ma len utvrdili že to čo robím má zmysel. Získal som nových kamarátov ktorých ľubim, fanúšikov a hlavne podporu ktorú si nesmierne cením. Kreslenie outlines ma strašne baví je to to čo chcem.

Ďakujem za prečítanie tohto článku. Dúfam že sa ti páčil :)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu
17 Y.O @DENNIS.OUTLINE

Chceš vedieť, keď dennis.outline pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.