Denník Brigity

Pravidlo pravej

Vzťahy, vzťahy, vzťahy ľudia nekonečné trápenia každého mladého človeka dobré ked ich máš no trápiš sa potom nad otázkou čo keď ......čo keď neni ten pravý /tá pravá, keď ma raz nechá a keď sa mu zapáči kamarátka s ktorou si ho včera načapala si písať na fasbooku . Bez vzťahov sa cítiš duševne vyprahnutý jak púšť sahara, a zrazu chodíš viac na disko ako by sa to samej tebe páčilo a chodíš vonku so svojími kamarátkami aby sa doma nenudila a bola niekde v spoločnosti . MÔJ BLOG je venovaný ľuďom ktorý sa trápia nad otázkou typu :" som sám ako to zmeniť ?" Nie nie to je všetko v pohode nejde o to aby si vyzerala ako modelka, nemusíš mať super postavu a husté vlasy, samozrejme ani všetky ženské prednosti v top stave.Ak si chlapec, mladý muž a pýtaš sa sám seba prečo, vedz , že tiež nemusíš byť namakaný frajer,a vyzerať skvelo..... Vieš čo, každá žena.hľadá svoj ideál svojho princa no takáto nesie sebou vždy veľké riziko popálenia sa .... a prečo? Baby zabudnite...pretože nie je všetko zlato čo sa bliští ..... proste rýchlo a v skratke povedané verím že na každého čaká ta pravá bytosť ktorá bude natoľko ohľaduplná ,že ťa zoberie s chybami ako môj priateľ mňa a nebude mu záležať či si dokonalý lebo pre neho budeš.

No ak váhaš a mysliš, že trepem mám pre teba zopár rád.

PRAVIDLO ČÍSLO JEDNA 1

Usmej sa buď vždy dobre naladený , to ľudí priťahuje....

PRAVIDLO ČÍSLO 2

Nenechaj sa brať za samozrejmosť ,ponižovať sa ani sa nechať zneužívať -Myslím si, že jasné ako nejesť žltý sneh keď už idú tie Vianky.

PRAVIDLO ČÍSLO 3

Keď sa necítiš ako princezná tak môžeš mi veriť že si,určite milovaná sestra, dcéra, kamarátka a nevešaj hlavu keď ťa niekto odmietne

PRAVIDLO ČÍSLO 4

Každé sklamanie ťa posúva vpred ,skôr či neskôr to pochopíš

PRAVIDLO ČÍSLO 5

Komunikácia lieči ... niečo podobné ako téma mojej bakalárskej práce, ver že aj keď sa vraví niekedy je ticho na nezaplatenie, všetko je.vždy lepšie zo seba dostať von a vyliať si srdce blízkej osobe.Ja viem, že niekedy je to lepšie s fľašou vína poboku avšak prečo si to neuľahčiť .

PRAVIDLO ČÍSLO 6

Buď šťastná/ šťastný ,ukáž svoju silu .Ideál je.priať šťastie aj ostatným kokso aspoň sa tak vraví ....

No bez odpustenia a úsmevu na tvári sa nedá moc posunúť ďalej ......

PRAVIDLO 7

Zabudni na všetky pravidlá si dokonalý/ dokonalá tak ako sa prejavuješ ,aká si/aký si :) buď sám sebou ,nerieš pravidlá ,zákony postupnosti čo a ako, každý sa raz sklame :) ver si ,všetko samozrejme s mierou no jedno pravidlo platí za každých okolností buď positive :) tvoja nálada ti robí tvoj deň :) dik za každý koment a hejty :) ak máte nápady na nejakú tému kľudne píšte ale všetko easy ľudia nejsom psychológ :D ;)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď zdenica.sokolova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.