Za jeden dobrý skutok, môžeš vyhrať Workout Park

Nedokážeme pomôcť všetkým, tak si poďme pomáhať všetci! A ten, kto spraví najlepší dobrý skutok vyhrá od nás Workout Park v hodnote 2400 Eur.

Ako občianske združenie Workout Team Žilina fungujeme už od roku 2014. Za tri roky svojej činnosti sme dokázali rozhýbať mládež prevažne v Žilinskom kraji, zorganizovať 2-krát Majstrovstvá Slovenskej Republiky v Street Workoute a vybudovať desiatky ihrísk na cvičenie pre Vás. Za všetok náš úspech vďačíme hlavne Vám, ktorí ste nás po celý čas podporovali. A dnes prišiel ten deň, kedy Vám to chceme vrátiť. Stali sme sa poberatelia 2% z dane a podarilo sa nám vyzbierať určitú finančnú čiastku.

Pripravili sme si pre Vás špeciálnu súťaž, ktorej sa môže zúčastniť ktokoľvek z Vás. Pravidlá súťaže: 1. Musíš alebo musíte urobiť dobrý skutok. 2. Zdokumentuj Tvoj alebo Váš dobrý skutok pomocou videa alebo fotiek. 3. Pridaj video alebo fotky na Facebook.com, označ Econtra, Workout Team Žilina/Cesta mládeže. 4. Okrem toho pošli tento Tvoj alebo Váš dobrý skutok do správy na Facebooku Workout Team Žilina/Cesta mládeže. 5. 24.12. na Vianoce vyhlásime najlepší dobrý skutok, ktorý od nás vyhrá WORKOUT PARK v hodnote 2 400 €.

Tešíme sa na Vaše dobré skutky!

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Marek Frťala pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.