14.12.2017 20:09

Dosť! Nebude ma podvádzať.

Za dobrotu na žobrotu. Áno, mnohé z nás to poznajú. Staráme sa o to, aby bol šťastný, sme verné milujúce priateľky, no aj tak náš "miláčik" je nespokojný a hľadá si novú zábavku.

Osobu, ktorú som milovala ma podviedla a to len preto, pretože mal pocit, že sa mu dostatočne nevenujem, a že mu ako žena nemám čo ponúknuť.

Celá snaha „dokonalej“ priateľky je zrazu preč. Ostalo mi len zlomené srdce, podlomené sebavedomie a v duši prázdnota.

Zúfalá žena, tvorivá fantázia - moje nové motto

Ani neverník nedbal na to, že mi ublížil, tak prečo by som mala byť mi zhovievavá a prijať to. Najlepší spôsobom ako zvíťaziť nad neverou je stať sa „šialenou“ ženou. Moja rada k Vám milé dámy, ktoré poznajú to, čo som prežila ja. Tento spôsobom zaručí, že opäť získate svoje podlomené sebavedomie, zároveň sa zabavíte a koniec vzťahu bude fenomenálny. Teda aspoň mne to pomohlo a skutočne som sa pobavila ako nikdy predtým.

Na úvod niečo zľahka. Napísala som mu na dvere domu „sprostý neverník“. Poviem Vám, že sa hanbil aj za ušami. :D

Potom som pritvrdila a napísala som mu na auto bielou farbou, citujem: "ty neverný bastard". On bol natoľko sprostý, že si to ani nevšimol. :D Stavím sa, že po ňom trúbili.

Na záver som si nechala svoju čerešničku na torte. Vyrobila som špeciálnu plachtu, ktorú som mu pripla nad dvere s nápisom: „Milí susedia, môj priateľ ma podviedol. Preto sa už nebudeme stretávať! Ďakujem vám za úžasné spomienky!“ Totiž chodievali sme k nemu a celkom ma mali radi jeho susedia.

Po tomto som sa tak úžasne cítila. Mala som ho veľmi rada, nedokázala som sa zmieriť, že len tak to skončí. Musela som niečo urobiť. A vuala. Užila som si to. Dnes viem, že nepotrebujem mať zlú spoločnosť pri sebe. Radšej sama ako byť v zlej spoločnosti.

WinH�""

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Ssmefe pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.