23.12.2017 10:47

NIKE AF SF 1 | alebo Dizajnéri by mali byť ocenení

Kvalita a štýl. Takto poznáme značku NIKE už niekoľko rokov. A nový výtvor je toho dôkazom! Nové NIKE AF SF 1. Oplatí sa investovať ? Čítaj recenziu!

Ide o brutálne topánky (vylepšené AIR FORCE na "army style") po dizajnovej stránke z tohto roku.

Topánky som objavila len nedávno niekde na Google 😃 Čo vám nato poviem, zaľúbila som sa na prvý pohľad a povedala si, že tieto raz musím mať. Myslela som si, že to bude niekedy nabudúci rok, pretože, tá cena... ale čo sa nestalo? Vyriešila som to! 😃

Momentálne som topánky odskúšala a sú úžasné. Presne také ako majú kvalitné topánky byť 😉 Topánky mi sedia, sú pohodlné, dobre vyzerajú a nato, že sú biele (čoho som sa bála lebo ako iste viete, biele topánky na nohe vyzerajú väčšie) som spokojná pretože topánky na nohu ako keby úplne priliehali a nevyzerajú byť spredu veľké.

Taška ako pri iných NIKE AF SF 1 (olive-green a white) sa v krabici nenachádzala.

Ešte sa vrátim na začiatok (a predsa to dávam sem). Nastalo po vybratí topánok z krabice také menšie sklamanie. Naozaj neviem ako to je možné ale budiž.

Topánky som objednávala zo SUPERSKLEP.

Komunikácia s nimi bola pozitívna. Odpovedali mi na každú otázku. Topánky prišli až z Poľska z hlavného mesta Kraków.

Cena topánok: 170€ + poštovné zdarma

Balík mi doručila služba GLS ktorej ďakujem za rýchle dodanie pretože bola tam veľká pravdepodobnosť, že topánky budú doručené až po sviatkoch (veď viete, horšie podmienky na cestách v takomto počasí) inak objednané boli v utorok teda 19.12.2017. Komunikácia s GLS bola taktiež pozitívna.

Ak sa ti môj článok páčil, nezabudni ma ohodnotiť 😉

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
18 y.o., CA lover, confectioner. Tento blog bude zameraný na recenzie: Nikdy predtým som ich nepísala, až raz, som urobila nákup, ktorý ma veľmi sklamal a vtedy som si povedala, že budem robiť recenzie pre ľudí, aby neurobili chybu ako ja.

Chceš vedieť, keď Onicoon pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.