25.12.2017 23:11

∞ My favorite lipstick ∞

* December favorites * Lip balm, Lipstick, Handcream, Make - up

Moje obľúbenosti za mesiac december. Bez mnohých vecí, ktoré v tomto blogu spomeniem, si neviem predstaviť zimu. Či už pôjde o balzám na moje každodenne suché pery, alebo krém na ruky na suché ruky. Ku každému produktu Vám samozrejme napíšem kde som danú vec kúpila a aj cenu, avšak, niektoré veci sú darčekmi, takže obchod ani cenu nespomeniem.

Myslím, že môžme začať. Čo sa týka popukaných pier v zime, tak to poznáme asi každý. Je to zvládnuteľné, pokiaľ, niesu až také popukané že to štípe. Potom je to fakt nepríjemné a mnohí z vás viete o čom píšem. Práve preto je môj obľúbený balzám EOS. Konkrétne momentálne používam EOS POMEGRANATE RASBERRY, čo je balzám s vôňou granátového jablka a malín. Je to prírodný balzám s bambuckým maslom a vitamínmi C a A. Objednávala som si ho zo stránky NOTINO. ( https://www.notino.sk/eos/promegrante-raspberry-balzam-na-pery/ )

Ďalším favoritom je balzám alebo rúž, ktorý je priehľadný s kvietkom vo vnútri. Áno aj to pre Vás určite nie je novinka. No pre mňa či už vzhľadom alebo pigmentom je úplne TOP. Vyhovuje mi či ž odtieňom, veľkosťou do kabelky, vôňou a vzhľadom. Vybrala som si s červeným kvietkom, ktorý farbí na lesklú tmavšie ružovú a s oranžovým, ktorý má perleťový odtieň. Bol to darček od maminy no dá sa objednať taktiež zo stránky NOTINO. ( https://www.notino.sk/kailijumei/limited-edition/ )

Čo sa týka krému na ruky, ktorý je v zimnom období veľmi dôležitý je to za mňa jednoznačne od Balea -HANDLOTION PITAYA COCO. Je to krém s výťažkami z pitayi s kokosovým olejom. Zoženiete ho v dm drogérií za myslím 4 eurá, čo je za naozaj kvalitný a účinný krém naozaj lacný peniaz.

Make up je pre mňa veľmi dôležitý keďže mám problematickú pleť už od malička a nech robím čo robím proste sa to nemení. Preto mi najviac vyhovuje naozaj krycí make up od DERMACOL. Najlepšie na ňom je, že naozaj stačí kúsok a poriadne rozotrieť a prekryje všetky nedokonalosti. Práve kôli tomu vydrží dlho mne dokonca aj vyše mesiaca. Ospravedlňujem sa za fotku no chcem Vám sem dávať moje výtvory a kedže je už asi mesiac používaný tak je taký dokrčený. Aspoň môžete vidieť, že mesiac používaný a je ešte stále skoro celý.

Ďakujem každému čitateľovi a dúfam že sa vám dnešný blog páčil určite ho nezabudnite ohodnotiť a ak máte nejaké typy tak mi kľudne zanechajte komentár. :)

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu
My name is Tereza and i want to write about Fashion, Beauty, Traveling and my lifestyle. Hope you'll find something you're interested in on my blog. <3

Chceš vedieť, keď Terush pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.