Nič nie je silnejšie ako LÁSKA

Som živel, ktorý sa nikdy neriadil pravidlami. Milujem ružovú v jej najjemnejšom odtieni.

Prečo som sa rozhodla napísať tento blog? Pretože v dnešnom svete chýba viac ružovej a slová sú darom - donútia nás premýšľať.

Ružová je farbou lásky. Je kombináciou bielej a červenej. Biela, to je farba nevinnosti, čistoty a znovuzrodenia. Červená uvoľňuje najviac energie, dodáva teplo, aktivitu a dynamiku. Ružová je moja najobľúbenejšia farba.

Môj prvý blog začnem úvahou o ceste k láske. Myslím, že občas je pre každého z nás ťažké rozpoznať to, čo je správne a čo nesprávne. Čo je pravda a čo je ilúzia? Človek akoby sa v niektorých obdobiach svojho života strácal. Netrúfam si odhadnúť, koľko ľudí bude so mnou súhlasiť ak budem tvrdiť, že cesta k láske je hlavne o prijatí, slobode a trpezlivosti. Čo je láska budete vedieť do takej miery, do akej ste priblížení k vedeniu - k viere a k láske ku svojej existencii a bytiu. Čím viac budú ľudia priblížení k láske, tým viac budú bližšie k pravde, ktorú každý jeden z nás vrúcne a neprestajne v živote hľadá. Pre dnešných ľudí je viac než podstatné uvedomiť si nezdravé vášne, ktoré nás ovládajú alebo sa o to snažia. Nepodliehajme vplyvu týchto vášní najmä v podobe materializmu a závislostí. Čím viac budeme ľuďmi, pre ktorých stratili zmysel plytké, rýchle a povrchné veci, čím menej priestoru dáme neláske v jej najrôznejších podobách - žiarlivosť, pretvárka, chamtivosť či moc vlastného ega, tým viac pravdy sa objaví v našom živote. Uverme a verme v lásku, ktorá je všade naokolo. Je tu s nami každý deň, žije v každom z nás a niekto ju predsa nevidí. Pohybujeme sa medzi dobrom a zlom a ide iba o to, v čo uveríme.

Je jedno kto ste, koľko máte rokov a kde sa nachádzate. Všetkým tým, ktorí čítajú tento blog prajem aby si vás našla. Keď spoznáte skutočnú lásku, nič už nebude ako predtým. Láska má milióny foriem a jediný zmysel. A čo je najdôležitejšie? Je nepremožiteľná.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu

Chceš vedieť, keď .S.I.M.O.N.K.A. pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
19.1.2018 15:33
IZRAEL - EILAT