4.1.2018 12:48

Zlodej informácií

Etapa 3. - Čo zistil? Aký bol zámer pokusu o únos?

Čo môže byť bezpečnejšie ako stará fabrika na okraji mesta kde sa aj veľké ryby boja ísť z takého hlúpeho dôvodu. Pred viac ako päťdesiatimi rokmi sa tu stala smrteľná nehoda, ktorá do teraz nemá žiadne logické odôvodnenie. Medzi ľuďmi sa vraví, že je to posvätné miesto ľudí čo tu boli pred nami, ľudí nepochopených a takých bájnych, že samotné korporácie hýbajúce svetom sa tu ani len nepriblížia. Pred pár hodinami sa ma snažili odniesť ľudia, ktorý vedeli až príliš veľa o mne, no zaujímavejšie je čo som sa ja dozvedel od jedného z nich. Ľudia, ktorí sa ma snažili odvliecť boli obyčajný pešiaci pracujúci pre obyčajného „bossa“. Keby som veril v osud povedal by som, že to čo som sa dozvedel mi asi bolo súdené. Nestretávam sa každý deň s možnosťou stretnúť sa s plánom, ktorý podniká jeden trakt zo spoločnosti i-Corp. Náplňou plánu by malo byť zavraždenie nejakého, Fína pracujúceho v oblasti energetiky, ktorého objav by zrejme privítal celý svet. Neobmedzenú čistú energiu ľudstvo potrebuje už pár rokov a zverejnenie takejto informácie bude mať obrovský dopad na spoločnosť.

Najlepšie by bolo zistiť viac ale stojí mi to za to riziko? Takúto informáciu ani nepredám. No čo už, rozhodol som sa, ide sa na lov.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Volám Samuel a som 25 y. o. Pár rokov s5 som písal prvé básne (handscript) a úryvky, ktoré mám aj tu. Svoj názor môžeš vyjadriť ratingom, poprípade komentárom.

Chceš vedieť, keď SB? pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
10.12.2020 11:26
Zlodej informácií
10.1.2018 16:53
Zlodej informácií
27.12.2017 15:40
Zlodej informácií