11.1.2018 22:19

Ako sa nestratiť v dave...

Máš pocit, že v zime sa musíš naobliekať ako cibuľka a v žiadnom prípade tvoj look nebude vyzerať ako z časopisu, tak čítaj ďalej a uvidíš, že to tak nie je.

Jednoduché tipy pre odvážne ženy v prípade, že vonku naozaj nemrzne aj nemrznúca kvapalina v aute. Začneme túto jazdu zľahka a prvý look bude pre zimomravejšie typy. Svetre sú kúsky, po ktorých sa naozaj oplatí siahať, ale pri výbere dbajte aj na zloženie. Čisto umelinový sveter nedá pokožke dýchať, po pobyte v prekúrenej miestnosti sa z vás budú valiť potoky potu a môže sa aj veľmi rýchlo a veľmi ľahko vyžmolkať. Toto je true story, pretože sa mi to stalo práveso svetrom v tomto článku. Preto opakujem POZOR NA ZLOŽENIE. Prírodné materiály sú telu určite príjemnejšie.

Môj druhý tip je už trošku z kategórie pre super odvážne fashionistky. Do tohto drzého zimného looku som totiž zakomponovala zvieracie vzory, statement tričko a ešte aj holé nohy. Tetuše už zalamujú rukami. Ak sa na bosé nohy necítite, tak stačí siahnuť po fashion - módnych pančuškách či ponožkách, sieťovina, potlač, farby, siahajte a stajlujte podľa ľubovôle. Niekedy je totiž VIAC skrátka VIAC. Máte zaručené, že si vás ľudia všimnú a presne o to vám ide.

Núdnú šeď zimných ulíc rozbite vrstvením s hlbšou myšlienkou tak, aby každá vrstva vynikla. 10 tričiek či tielok síce zahreje, ale radosť z módneho zážitku pravdepodobne neprinesie. Preto želám každému radostné vrstvenie a krásne prežitie tohto na sneh chudobného obdobia. Bojujte proti depresii so štýlom NYských dámičiek.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Som fashionistka, blogerka a mamina v jednom. Milujem oversized, sukne a vrstvenie. Vitajte v mojom malom módnom svete a nechajte sa inšpirovať.

Chceš vedieť, keď Romilikes pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.