HowTo: Vyberáme si partnerku

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Článok, ktorý sa stane tvojou Bibliou, keď budeš najbližšie premýšľať, či si s ňou niečo začať. A nie, nebude to len o tupom hejte na zlatokopky.

Nebudem to zbytočne naťahovať, som mentalny_atlet a čítaš moju prvotinu. Je to prosté, predstavíme si typ ženy, čo ju charakterizuje, aké výhody a nevýhody má vzťah s ňou. Ak s nižšie uvedením nesúhlasíš, kľudne mi do komentára napíš, že som panic. V rámci rodovej rovnosti sľubujem podobný článok o chlapoch. Raz.

Modelka

Vývoj začína okolo 14 roku života, keď za plotom nádejne pozoruje tréning futbalistov z OFC Dedina, ktorí sa chystajú na zápas v 6. lige a hľadá najväčšieho samca. O dva roky už má staršieho frajera (riadiť auto je u nás povolené až od 18), ktorý ju na svojej krabici vozí zo školy a na miestne zábavy.

Toto trvá do vysokej školy, kde sa naňho vyserie, lebo miestny fešák s Audinou na internátnom parkovisku ju naloží po prvej open semester party. Takto to pokračuje, dokým si nenájde dostatočne reprezentatívneho muža. Ak si sa v týchto charakteristikách nenašiel, skry si ho do nohavíc a prejdi na ďalší bod.

Výhody

Ľudovo povedané, máš jebačku, takže ti bude veľa chlapov závidieť. Nebudeš sa vyhýbať jej kamoškám, lebo to budú podobné rajdy, ako je ona. Sex bude najprv na Dicapria vo Wall Street, to je vydržal som tri minúty, ale potom si to užiješ. A asi budeš mať pekné deti.

Nevýhody

Takúto ženu si budeš musieť značne finančne vydržiavať. Zaplatíš letenky, hotel, obedy a ona ti na oplátku kúpi magnetku, tričko s nápisom I :3 Spain, alebo nejakú podobnú sračku.

Rovno zabudni, že budete mrznúť v stane na Islande, jediné destinácie sú Bali, Španielsko, Egypt a miesta, kde sa môže týždeň váľať na pláži a robiť si milión zbytočných selfie. Ak zlyháš, alebo príde niekto krajší s lepším finančným zázemím, končíš. A to nehovorím o tom, že ak do kina, tak ťa čaká 50 Shades of Grey a Evitovky.

Tá divná

Tu spadá viacero žien. Vymenujem pár, aby ste si ľahko domysleli zvyšok. Je to tvoja kamoška, čo má namiesto profilovky sivú machuľu, pozerá artové filmy a počúva Lorde. Je prudko alternatívna a špeciálna, takže v miestnej čajovni ich nájdeš cca 20.

Je to tá kočka, ktorá by mohla mať každého, ale jediná tvoja nádej je prihovoriť sa jej po nedeľnej omši. Alebo piatkovej, alebo v stredu, keď sa upratuje kostol, alebo na kresťanskom koncerte.

Výhody

Ak sa ti podarí zbaliť ju, gratulujem, našiel si s veľkou pravdepodobnosťou ženu na celý život. Ak ti napíše, že kamsi išla s kamoškami a dokonca aj s kamarátom, môžeš byť úplne v pohode. Všetko toto znie fajn, a tu je kameň úrazu a veľká nevýhoda. Zbaliť ju.

Nevýhody

Balenie takejto ženy je ako utiecť zo Severnej Kórei cez demilitarizovanú zónu. Chceš ísť do kina na tupú komédiu o vyhulencoch? Povieš jej, že tvoj obľúbený festival je Hip Hop žije? Pýtaš sa, čo to bolo za pseudomúmiu a vraciate sa z koncertu Bjork?

Gratulujem, skončil si u tej, čo má na profilovke machuľu. Ak chceš skončiť u kočky z kostola, stačí sa priznať, že už nie si panic. True story.

Opacha

Každá žena je istým spôsobom pre niekoho pekná. Niekto je na väčší zadok, niekto má rád chudé baby. Jemu sa páči tá s väčším nosom a ten si zas nechá rád hlavu vymlátiť dvoma veľkými kladivami. V mojom živote som však stretol ženy, ktoré boli škaredé a ešte boli aj úplne sprosté.

Povedzme si rovno s pribúdajúcim vekom chlapa, pokiaľ nemá isté finančné zázemie sa šanca na opachu dramaticky zvyšuje. Poznáš to, v miestnom pajzli 4O ročný neštastník ochytáva a oslintáva poďobanú 18 s cigou v hube a ďalší štamgast ti povie, že ten chlap mal v 18 najkrajšie ženy. S opachou sa priemerný muž dá dokopy väčšinou pod vplyvom alkoholu, po vytriezvení vzťah nepokračuje.

Výhody

Opachu ti nikto nepreberie, takže môžeš byť úplne pokojný. Stále bude chcieť mať sex a nebude len ležať ako nafukovacia bábika, takže čakaj prázdne vajcia a modrého tátoša. Ak túžiš po tradičnej rodine, tento typ žien už veľmi skoro otehotnie, prekvapivo na dnešnú dobu už v 18 roku života.

Nevýhody

Staneš sa zrejme alkoholikom, aby si dokázal znášať jej tupé reči. Chodiť von s jej kamarátkami bude utrpenie, lebo každá ťa bude preťahovať očami a teba z toho bude naťahovať. Povie ti čosi o tabletkách a skončíš ako otec. Po pôrode pochopíš, že áno, môže vyzerať ešte horšie. No čo vám poviem, až ma striaslo, ideme na koniec.

Normálne dievča od vedľa

Alebo, to najlepšie nakoniec? Toto dievča je ťažké charakterizovať. Poznáte sa od škôlky, alebo si sa jej prihovoril kým si čakal na burger. Môže byť pekná ako modelka, ale chodí neučesaná a jej kamošky nie sú tribunál čupiek. Možno má tetovanie a počúva alternatívnu hudbu, ale nemyslí si, že je kvôli tomu nadradený druh.

Proste je normálna a to je jej výhoda a nevýhoda. Chlapom často zajebe a opití ju podvedú s opachou. Alebo ju opustia kvôli modelke. Je to ten typ baby, pri ktorej budeš ľutovať, že si sa s ňou rozišiel a keď ju uvidíš o pár rokov kočíkovať, povieš si, že si vedľa nej mohol byť ty. Pretože možno nebude lepšia vo veciach ako vyššie menované, ale jej chyby budú utvárať to čím je a aj vdaka tomu ju budeš milovať a na to by si nemal zabudnúť.

Na záver som sa teda dobre opustil. Každopádne, mysli na moje slová, preber si čo chceš, použi aj hlavu, nielen jednookého draka a snáď si vyberieš správne.

P.S: dúfam, že grammar nazi úderke nevyžralo oči.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
16
Poslať správu
pseudobloger

Chceš vedieť, keď mentalny_atlet pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.