Čo nás čaká na začiatku roka 2018?

Nový rok je opäť tu, a ako každý rok prináša veľa noviniek. My sme sa rozhodli ukázať ti to najlepšie na čo sa môžeš tešiť v najbližších mesiacoch.

V najbližších mesiacoch nás čaká mnoho nových technologických vychytávok, taktiež filmov, festivalov, nových módnych trendov a nadupaných hier.

Spravili sme výber toho najlepšieho čo nás doposiaľ zaujalo. V blízkej budúcnosti ti prinesieme znovu článok plný ďalších noviniek, ktoré by ťa mohli zaujať.

Ak chceš byť pravidelne informovaný o novinkách zo Slovenska ale aj sveta, ktoré budú čoskoro tak hoď follow na náš instagram kde ti budeme prinášať zaujímavý feed.

1. Samsungu galaxy A8

Ak plánuješ kupovať nový telefón a si zástancom androidu, počkaj si do 19. januára kedy sa môžeš tešiť na nový Samsung galaxy A8, ktorého cena by sa mala pohybovať okolo 500€.

2. Adidas a ich nová kolekcia ADICOLOR.

Adidas predstavuje novú kolekciu #ADICOLOR. Ide o kúsky oblečenie (väčšinou ide o tepláky, mikiny a tričká), ktoré sú vo farbách červenej, modrej a zelenej. V obchodoch a online ju nájdeš už čoskoro 18. januára a fotky tejto kolekcie nájdeš na našom instagrame.

3. BMW chystá ich nový model X7.

Novinka z Frankfurtu BMW X7 šokuje monumentálnymi rozmermi a minimalistickými poťahmi. Na finálnu verziu si budeme musieť ešte počkať, ale kedže má prísť v roku 2018 možno sa ho dočkáme na Detroitskom autosalóne už v januári.

4. Migos - Culture 2 ( tretí štúdiový album)

Americké rapové zoskupenie Migos, ktorého členovia sú Quavo, Takeoff a Offset vydali v januári minulého roka ich úspešný druhý štúdiový album, ktorý nesie názov Culture. Nedávno ohlásili pokračovanie albumu, ktorý taktiež bude v januári tohto roka, a to presne 26, januára. Názov bude ten istý ako minule, ale s rozdielom, že tam pribudne dvojka - C U L T U R E 2.

1. Nenechaj si ujsť vyvrcholenie.

Fenomén Päťdesiat odtieňov vstupuje do tretej, záverečnej fázy. Na premiéru sa môžeš tešiť už čoskoro 8. februára. Ak nemáš stále valentínsky darček pre svoju priateľku, tak neváhaj a "zabúkuj" si lístky do kina už dopredu, lebo o tento film býva vždy veľký záujem.

2. ALL STAR CUP 2018 v hokeji.

čoskoro sa môžeš tešiť na ALL STAR CUP 2018 v hokeji, ktorý sa uskutoční 17. februára o 13:30 na zimnom štadióne Ondreja Nepelu (Bratislava). Môžeš sa tešiť na medzinárodnú účasť a bohatý program.

3. Ďalšia časť obľúbenej bojovej hry UFC.

2. februára si poznač, že vychádza nové UFC 3, ktoré bude nabité viac ako 5000 novými animáciami, pôsobenie v režime kariéra aj mimo oktagónu a kopec iných vylepšení oproti predchádzajúcim dielam, ktoré si zamiluješ.

4. Blue Jordan 1 Retro High OG

A na záver si dáme niečo zo sveta topánok Blue Jordan 1 Retro High OG športová paleta modrej, bielej a čiernej kože. Release dátum je plánovaný na február a maloobchodná cena bude $160.

To by na dnes stačilo. Čoskoro napíšeme nový článok na marec a apríl, kde sa taktiež dozvieš novinky, ktoré by sa ti mohli páčiť a zaujať ťa. Ak chceš byť pravidelne informovaný a nie čakať na článok, tak sa kukni na náš instagram a tam nájdeš omnoho viac.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
S nami budeš vždy v obraze. Pravidelný prínos noviniek o filmoch, technológiách, hrách, hudbe a móde, ktoré budú na Slovensku alebo vo svete už čoskoro.

Chceš vedieť, keď Čoskoro pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.