Syn Hejtera vol. 1

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Nemal som nikdy Passat, bohužiaľ nepáčili sa mi tie stočenky po 14 majiteľoch.

Na úvod chcem popriať uprimnú sustrasť pri čítaní, kvoli mojej gramatike a hlavne úprave (bohužiaľ na mojej základnej škole boli moje učitelky alkoholičky ) . Aspoň to je naturálne. Ak si byvalí skinhead alebo máš menej ako 15 rokov ani to nečitaj ďalej!!!!

Ja ani neviem čo ma to napadlo napísať blog lepšie povedané ani neviem o čom mám písať. Dám freestajl teda. Ak nevieš o čom, najlepšie je kritizovať iných ľudí tak skúsim to aj Ja.

Úplné prvá vec čo by som spomenul je moja každodenná cesta do práce cez Prístavný Most. Nerozumiem prečo šoféri panicovia čo sa týka obsluhy auta musia chodiť do práce autom, keď škodia ľudom. Využite prosím MHD alebo chodievajte radšej po rukách každé ráno..Je to skôr prosba k moci tam hore.

Dnes by som sa venoval sorte vodičov čo vedia jazdiť, ale bohužiaľ kúpa aut Passatt ich zdeformovala osobnostne.

Profil vodiča je nasledovný : Na výplatnej páske minimálna a zvyšok kešom predsa len ak platíš kartou nie je vidieť koľko máš LOVE. Ešte je možnosť že účet v Banke aj je , lenže Exekúcia od Socialky a Zdravotnej je tam tiež. Automobil je na leasing (vždy dáky kamarát vie vybaviť, že stačí minimálka aj keď je exekúcia). Ako to po sebe čítam veľmi sa rozpisujem takže so skúsim dať heslovite..

Nuž takže:

-Neupouživanie blinkrov

-Kapsače v nich nožík aby bol vidieť

-Bombera (teraz je to móda , ale musím povedať že na nich to vyzerá lepšie ako na 15 ročnom chlapcovi čo je faded a bol na Memoriale LIL PEEPA)

-27 Wunderbaum stromčekov

-Státie na najhorších miestach aké existujú veľká šanca isť do konfliktu a spraviť frajera pred svojou Bachyňou (frajerkou).

-Majú lásku k zvieratám hlavne čo končia na koncovku BULL (pittbull, staffbull, redbull atď.)

-Teleskopický obušok (bez komentára)

-Tankovanie za 10Eur lebo nechce rozmieňať kilo ale vždy???. (Mal som kamaráta čo robil na pumpe a ten mi o to často hovoril)

-Frajerky sú vždy ako CTRL+C a CTRL+V asi sa liahnu niekde a hľadajú rovnaké typy mužov (predpokladám, že sa nespoznali v cukrárni alebo na plavárni)

Záverom popisu dám výpady ktoré som počul od ľudí čo majú tieto typy aut :

" Byt ťa neodvezie"

" Auto je najlepšia bunda"

" Radšej sa voziť autom ako mať vlastný byt a chodiť električkou" (ale bývať po 30-tke u rodičov je lepšia varianta)

Samozrejme nechcem sa nikoho dotknúť (jedine dákej 18ročnej roštenky čo ešte nemala Kojtus ). Nemal som nikdy Passat, bohužiaľ nepáčili sa mi tie stočenky po 14 majiteľoch.

Ako to čítam je to dosť krátke. Ako som v úvode spomenul, že neviem o čom písať, ale hejtovanie ide vždy ľahšie ako hovoriť pekne veci zabŕdnem do časníčok.Opať nechcem nikoho urážať (vlastne načo sa tu obraňujem veď aj tak si to prečíta 15 ľudí a povie o mne v komentároch, že som Primitiv čo už o sebe viem)

Čašníčka v Bratislave je prijemná asi jak mať sex z kvetináčom......Áno 16 hodín na nohách urobí svoje aj nepríjemný ľudia alebo meškajúca výplata 4 mesiace. Ak by si sa aspoň občas usmiala nenosila Kroksy a ak príde zákazník nepretočila tak očami, že to je to počuť tak by si možno dostala Tringlet viac ako 1euro, nemusela by si podlievať pivo a predávať vlastnú kávu. A tie rýchle zahasovačký cigariet sú tiež topka.Žuvačka nepomôže aj tak to cítiť (sám som tuhý fajčiar do takého levelu, že jedna frajerka ma nevolala macko, ale Phillip alebo Morris).

Toto na dnes stačilo a možno aj navždy neviem.

Ak si to niekto prečíta budem rád za info o čom mám písať nabudúce alebo aby som už nepísal nič.

PS: Písať do komentárov, že som primitív netreba viem to o sebe.

PS2: Mojmu blogu pochopia ľudia čo sú buď nad vecou alebo nemajú IQ nižšie ako Erik Lakatošovie ten mal tušim 55 a opica mavá priemerne 56 zdroj: Vyvolený 2 (Ja som sa netestoval pre istotu)

RIP: Dolores O'Riordan

Citát na záver: " Radšej spať z pekným dievčaťom pod stromom ako zo škaredou v posteli "

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
4
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Petržlen Kučeravý pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.