22.1.2018 14:45

Stretol som sa s Lady Gaga a objala ma!

Počas koncertu Lady Gaga v Amsterdame sa mi stalo niečo neočakávané, Gaga zoskočila z pódia, aby mňa a kamarátku Simonu objala.

Na ďaľší koncert Lady Gaga sme s kamarátmi čakali niekoľko mesiacov. Rozhodli sme sa navšíviť Amsterdam kvôli celkovej atmosfére v meste a faktu, že Gaga toto mesto miluje. Čakal som 22 hodín pred halou, aby som sa dostal k nej čo najbližšie, no nečakal som, že sa stane to, čo sa udialo.

Po hodinách dlhého čakania sme sa dostali dnu. Bezpečtnostné kontroly trvali večnosť, no nakoniec sme o pár minút už stáli pred pódiom. Pred koncertom nám bol pustený dokumentárny film o tejto výnimočnej speváčke. Krátko po skončení filmu začalo odpočítavanie minút do začiatku.

A potom to celé začalo. Výber ich najväčších hitov a mnoho piesní z jej nového albumu. Celý večer bol podľa mojich predstáv, keď zrazu začala hrať pesnička Bad Romance. Po skončení tohto hitu som sa rozhodol na pódium hodiť moju bundu s pripevneným listom, ktorú zodvihla a začala list čítať.

Po dočítaní listu zoskočila z pódia a prišla objať mňa a samozrejme aj Simonu. Stále neverím, že sa tento môj sen stal skutočnosťou, trasiem sa iba pri spomienke na tento večer. Je úžasný pocit vedieť, že ma môj idol nepozná už len ako fanúšika, ale aj ako osobu s menom a príbehom.

//😭❤️😭❤️// @ladygaga and me 🌸

A post shared by MARCEL JURÁK (@djmfoo) on

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
7
Poslať správu
Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.

Chceš vedieť, keď djmfoo pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.