Ako jednoducho nakúpiť kryptomeny ?

V súčasnosi je nákup kryptomien spojený s komplikovanou registráciou a overovaním identity. Na Slovensku pribudla nová možnosť nakúpiť kryptomeny rýchlo a bez nutnosti overovania identity.

Možností ako nakúpiť, alebo predať kryptomeny je veľa. Najznámejšie sú burzy ako coinbase.com, bitfinex.com, kraken.com. Na týchto burzách si vytvoríte konto, overíte svoje osobné údaje (občiansky preukaz, výpisy z účtu, potvrdenie trvalého bydliska...) čo však môže trvať niekoľko dní až týždňov.

Alternatíva k burzám

Okrem toho existuje aj rýchlejší a jednoduchší spôsob ako nakúpiť kryptomeny. Obchod Bitmarket ponúka predaj a výkup kryptomien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero bez nutnosti overovania identity.

Jednoduché a rýchle

Stačí zadať druh transakcie (predaj/nákup), vybrať kryptomenu a odoslať objednávku. Následne sa dá vybrať, či si kryptomenu chcete nechať v Bitmarket peňaženke, alebo poslať do svojej peňaženky.

Rozloženie rizika

Kryptomeny sú svojou povahou veľmi volatilné, preto sa tak ako v bežnom obchodovaní či už na burze, alebo s nehnuteľnostami odporúča diverzifikovať portfólio.

Takéto rozloženie rizika pri investovaní do kryptomien môže zmierniť následky prudkých výkyvov cien na burzách. Bitmarket ponúka možnosť investovania do tzv. krypto balíčkov, ktoré sú kombináciou viacerých kryptomien.

Portfólio Tip

V súčasnosti je trh presýtený novými kryptomenami, ktoré po úspechu bitcoinu vznikajú ako na bežiacom páse a lákajú tak ľudí na vidinu 1000% zisku zo dňa na deň. Preto je lepšie aspoň zo začiatku obchodovať s menami ktoré sú overené a obchodujú sa na svetových burzách vo veľkých objemoch ako napr. Bitcoin, Litecoin, Ethereum.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Bitmarket pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.