Návod na fajn pondelok? Či mi len šibe ?

Je také klasické ráno, 8:00 budík, ranný čaj , raňajky a zase raz tá myšlienka...

Veď je ráno a pondelok 12.2. Viete čo to znamená? Ani ja by som nevedela byť na Vašom mieste. Ale veď poďme si to vysvetliť ,keď už tu pri tom sedíte a ste zvedaví o čom to trepem.

Je posledný týždeň skúškového a poviem Vám to na rovinu , skoro všetko som nechala ako vždy na poslednú chvíľu a teda aj som musela z nejakých dôvodov o ktorých si povieme niekedy potom, keď teda budete chcieť. Proste 13., 14.,15.2.mám skúšky a pocit , že neviem nič a vlastne sa zamýšľam prečo by so mala byť vôbec na škole a učiť sa a trápiť sa.

Moje najviac umelecké zatíšie

Niektorí Vám hovoria ako to robíš pre svoju budúcnosť, iní zase tvrdia , že to robíš len preto aby si ešte nejaký ten rok nemusel robiť a nechal sa živiť rodičmi a potom sú tu takí , ktorí tvrdia, že to robíš pre rodičov aby boli happy jak dva grepy , že majú najšikovnejšie dieťa na svete. Ja to robím fakt pre seba ale niekedy mám taký pocit, že to fakt vzdám.

Povedzme si to na rovinu, môj vysokoškolský život je pekná nuda. Okrem toho sťahovania čo mám už ako hobby a v rámci Prahy sa sťahujem každé dva mesiace. Keby hľadáte super sťahováka , tak som k dispozícii a poviem Vám, mám to už v malíčku. Inak nežijem tak ako mýty a legendy hovoria o vysokoškolákoch.Pekná nuda čo?

Poďme k veci nech z toho máte niečo aj Vy. Rozhodla som sa, že konečne predstavím môj návod pre fajn pondelok a fajn život.

1. Som strašný flegmatik – vraj to nie je zdravé mať všetko na háku ale poviem Vám, nikdy nikoho nezabilo že bol flegma. Nikto netvrdí , že mi je úplne všetko jedno ale som tak zdravo flegmatická, jednoducho povedané niektoré veci mám fakt , že v p..... Nerozhádže ma nikto a nič.

2. Skončila som so sociálnymi sieťami (čiastočne) – áno, fakt... Už niečo cez mesiac nemám Instagram.A to znamená, že úplne nemám a vymazala som aj appku Facebooku. Tie rána su fakt krajšie keď nemáte potrebu rýchlo pozrieť kto a kde si užil akú párty a ako strašne sa tí ľudia ľúbia na fotkách ( aj tak všetci vieme , že sa pekne podvádzajú) .Proste asi sa cítim bez toho slobodnejšia.

3. Sústredím sa na seba a svojich najbližších – začala som tráviť viac času pri rodine, s priateľom či pri psovi. Nežijem tak celkom virtuálne, aj keď evidentne štartujem blog ale jednoducho žijem inak.

Proste sa snažím žiť bez sociálnych sietí a poviem Vám začína sa mi to páčiť. Niekotrí kamoši si myslia , že mi zase raz len šibe a neviem čo so sebou ale ja som to asi fakt potrebovala. Je to taký čudný pocit slobody , ktorý musíme asi pocítiť každý sám. Ja ho pociťujem aj dnes. Dnes v pondelok pred najviac stresujúcim týždňom. Ale vieto čo ?

Som hrozne šťastná a sama neviem poriadne prečo ale som a to mi teraz stačí.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď LenMedziNami pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.