Jánošík na úteku: 5. Sex, kerky a vlastne nič

3. 3. 2018 Kathmandu (Nepál)

Všetci sa ma pýtate, tak teda: sex pred svadbou je tu možný aj prípustný. Na rozdiel od nás však netrtkajú pre srandu, ale z lásky. Ak v tebe má dievča istotu, že si jej lifetime partner, nechá sa ukecať. Samozrejme sú rôzne prípady, ale ak chceš vedieť ako to je bežne, pýtaš sa normálnych ľudí nie Plačkových a Troškových.

Dnes som si nabíjal lóve na Revolut kartu. To je taký start-up, čo mi poradil brat a je to výborná vec! 200 € mesačne si môžete vytiahnuť kdekoľvek na svete zadarmo a potom za 2 % z každého výberu. To je dosť slušné. Pri vytiahnutí 700 € ušetríš 15 €. Málo? Tu je to noc v dobrom guest house a raňajky. Okrem toho si môžeš kartu cez appku kedykoľvek zamraziť pri krádeži a je tam kopa ďalších cryptomien a sharing-bill funkcií, ktoré budú fajn o 2 roky keď sa to rozbehne. Update: pri vyťahovaní z bankomatu som aj tak musel zaplatiť 5 €, akurát za každých 35 000 Rp namiesto 25 000 Rp. Výhodnosť teda spočíva len v mrazení pri krádeži a že mám náhradnú kartu. Do psej riti.

Po týždni som si prehodil slovenskú SIMku keby niečo horelo. Jediný mi volal Jakub Škrinár, pozdravujem, bozkávam a nech vytiahne hlavu z vedra.

Asi bol dobrý nápad zabudnúť si sluchátka lebo po 10 minútach počúvania muziky z mobilu mám slabú chvíľku a chýba mi všetko od rodiny až po minulosť. Takýto zlatý som.

Keďže suveníry nezmestím do tašky, budem si ich tetovať na ruku. Prvú puzzlu so spomienkou na Holi festival v Kathmandu už natieram vazelínou.

Zavŕšil som všetky prípravy na trek, tu je itinerár, aby ste ma mohli prstom naháňať po mape:

Ráno vyrážam 7:30 tak sa dnes nejdem túlať - len na chvíľočku. Uvidíme. Update: Je pol druhej ráno, prišiel som z koncertu Rage against the machine revival. Slovenský kamoš mi vravel, že mu včera niečo hodili do pitia inde na diskotéke a do piatej rána si nič nepamätá. Zadok má vraj pokope, okolo úst mal ale niečo sladké. Poďme uhádnuť o čo išlo, píšte tipy.

Ja som také šťastie nemal a abstinujúc som sa dnes nechal ukecať aspoň na hašiš. Tráva sa tu nenosí lebo je to menej spratné a pri pašovaní sa to ani finančne neoplatí. Tu to totiž nosia z hôr na kilá, žiadne lampové hnoje zo stredoškolských skriniek ako u nás. Ja viem, že ťa to nezaujíma, ale viem koho #bezpokory áno.

Dnes to bolo slabé, čo? Budem písať menej často. Pôvodne to malo byť raz za týždeň, v horách to budú skôr úvahy a fotky. Uvidíme.

Pošli mi svoj tip, čo urobili tomu kamošovi, to bude srandy kopec.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu
Textár, gitarista, spevák. Napísal knihu "Dávenie, párenie, trápenie a iné fázy rozchodu" (2017) a "Jánošík na úteku" (2019) S kapelou Bezpokory nahral albumy Ceremony (2012) a #BEZPOKORY (2017). Aktuálne vydáva album "Povedz loď" (2021) so svojou druhou kapelou Filip Jánošík & Hotoví Umelci

Chceš vedieť, keď Filip Jánošík Lehotský pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.