Ako som skončil v posteli s najlepšou kamoškou dievčaťa, ktoré som chcel

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Áno je to presne tak absurdné ako to znie.

Nasledujúce udalosti sa odohrali už pred nejakým časom, no prečo si nezaspomínať na čas, kedy si zo seba urobil totálneho blbca. Alebo aj nie. Perspektíva... Moje úbohé sebaľutujúce ja sa začiatkom minulého leta vrátilo späť do hry. A keď hovorím do hry, myslím tým voľnosť nezadaného človeka robiť si čo chce, kedy chce a s kým chce, skombinovanú so seba-ľútosťou a mrzačivou depresiou zo stratenej lásky.

Byť slobodný po niekom, koho si miloval  je iné. Rodičia ti ako krpcovi nevysvetlia, že okrem lásky zažiješ aj zlomené srdce a jej tvár, vôňa a dotyk ťa budú sprevádzať dlho po tom, čo si tvoje okolie povedalo, že je čas, aby si išiel ďalej. Čo sa snažím povedať je, že stratená láska je síce poetická a bolí, ale je to aj veľký cock-block. A myšlienky žijúce v minulosti, spomienky, mi pripravili pár ťažkých mesiacov. Pridružil sa dokonca aj Jake Junior, ktorého akosi prešla chuť stavať sa do pozoru a salutovať iným atraktívnym ženám.

Jebať. Depresia je zákerná a svoju daň si vždy vyberá. Bez výnimky... Rok sa stretne s rokom a ja sa vraciam do Anglicka. Nová škola, nový začiatok. Čo bolo, bolo - shit happens. Emocionálne možno stále nedostupný, ale rozhodne pripravený na dohnanie abstinentského leta.

Party, work, party

Prejde nanajvýš pár dní a ide sa von. Nikoho zo zúčastnených som nikdy nevidel, ale o to lepšie. Nasledujúce dni sa nesú v podobnom duchu a pri pohári vín, piva alebo ginu spoznávam nové a nové dievčatá. Netrvá dlho a do jednej sa zahľadím. Volá sa Katie a dáva sa dokopy s mojím najbližším tunajším kamarátom. Čo. Sa. Kurva. Stalo?! Neskôr sa dozvedám, že Katie bola v presvedčení, že som gay. Nice. Vraj sa pekne obliekam... Ok, to dáva zmysel.. asi ako fakt, že Zem je plochá lebo vrtulník dokáže pristať na tom istom mieste, z ktorého vzlietol.

Občas ma to stále dokáže nasrať, keďže s Katie zvyknem stráviť relatívne veľa času. A ešte k tomu tými najideálnejšími aktivitami - spoločným popíjaním vína či pozeraním Netflixu.

Prejdime ďalej. Ďalší večer, ďalšie dievča. Nádherná post-grad architektka, Ali. Nevšedný apetít pre alkohol. Škótsky pôvod okamžite detekovateľný a neskôr potvrdený. Napriek sľubnému začiatku je našim nádejám vystavená stopka. Odborne nazývaná aj excesívna konzumácia alkoholu. Moje oči na dobrých 10 minút stratia Ali a Junior je nanešťastie späť v bojovej pohotovosti. Povedzme len, že... toto krátke časové okno nenechal nevyužitým a čo sa deje si uvedomím až polonahý v posteli úplne inej ženy. Kurva... ale nenechám predsa načatú robotu ležať nedorobenú.

Ďalej

Teraz. Zámerne som vynechal jeden dôležitý postreh, pretože som si ho počas svojej "pod obraz boží" fázy nevšimol ani ja. Niektorí ľudia majú vo zvyku hodnotiť  vzhľad ostatných číslami na škále od 1 do 10. Takéto objektivizovanie a nechutné kategorizovanie žien (a mužov) je v skutku odporné a vypovedá o tom kam ako spoločnosť nikdy nechceme klesnúť... Takže. Zobudím sa vedla tejto skurvenej trojky a váha celej situácie sa na mňa zrazu zosype ako severná dvojička v New Yorku. Bože.. Čo som to spravil? Päťku daj daj.. So zapretím by som snáď rodýchal aj 4, ale trojku? Kurva..

Otočím sa. Romýšľam čo ďalej zatiaľ čo ono sa ma pokúsi ukludniť svojim pazúrom. Počas toho ako som hladkaný malým kyklopom, snažím sa vymyslieť únikovú stratégiu. Neviem čo povedať, ako sa z toho vyvliecť. Tak sa na to jednoducho vyjebem, postavím sa, natiahnem na seba nohavice a vypochodujem z izby. Bez jediného slova. Tento zážitok tak otriasol mojím sebavedomím, že som na pár mesiacov prestal piť... a vyspal sa s ňou ešte raz. Nepýtajte sa.

Friends will be friends

A to ma privádza k nadpisu tohto blogu. Ako som už nie práve jemne naznačil - penis nie je náš kamarát, akokoľvek by sme chceli, aby ním bol. Ten kokot so mnou totiž vyjebal štýlom, ktorý opäť raz posunul hranice toho, akého idiota zo seba dokážem spraviť. Not that I give a fuck. Sme na skvelej párty. Pre-drinks u najlepšej kamošky Ali - Grace. Katie, ktorú som spomínal vyššie je v tomto momente moja nejlepšia kamarátka a adekvátne sa aj správa - každú chvíľu čo náhodou nie som pri Ali ma hucká, aby som sa okamžite vrátil. Lebo aj ona chce mňa... What. To som tak neschopný alebo tu niečo fakt nesedí?

Vo vzácnom momente pochválenia a rozdupania môjho ega zároveň ma Katie odrazu vtiahne do prázdnej izby a vraví, že to dojebala a Ali nemá záujem. Som devastovaný. Nie že by bol práve najlepší nápad vkladať dôveru do škôlkárskeho správania v podobe prenášania informácii cez tretiu osobu... No show must go on. Presúvame sa do baru. Potom do ďalšieho, len aby sme nakoniec skončili na nejakej grandióznej house party. Iba neskôr sa dozvedám, že na nej pôsobili traja drogoví díleri a pičujem Mattovi prečo mi to nepovedal keď sme tam boli. Whatever.

Ali sa bez akéhokoľvek dôvodu prezlečie do akéhosi ligotavého obliečku a junior mi vnútroriflovým tlakom robí problém stáť vzpriamene. No postupne zisťujem, že tam fakt veľa nie je. Som sklamaný. Kecám s Grace (najlepšou kamoškou Ali). Dávame dole jedno pivo za druhým a počúvam ako je vo svojom vzťahu nešťastná. Vraj má priateľa, ktorého má fakt rada, ale prestáva to fungovať... Bozkávame sa.

Ak to vyznelo ako nečakaný skok, ver mi, on to aj nečakaný skok aj bol. Opantávajúc môj penis a oblizujúc ma po celkom ksichte mi Grace stále opakuje, že by som ju nechať tak. Pri pohľade na situáciu zhodnotím, že si nevyžaduje komentár a pokračujem v opätovaní výmeny tekutín.

O chvíľu už sedíme v taxíku. Prichádzame ku Grace a najavo rýchlo vychádza, že táto slušne vyzerajúca kráska to má rada poriadne tvrdo a ja... som pochopiteľne v siedmom nebi. Nádhera. Odchádzam čosi pred šiestou ráno a len pomaly si začnem uvedomovať zásadnú skutočnosť, ktorú vo svojich snahách môj najebaný penis zabudol zahrnúť do kalkulácií - Grace ja najlepšia kamarátka dievčaťa, ktoré naozaj chcem. Kurva...

Asi by som mal napísať "chcel", keďže z pochopiteľných dôvodov sa tento potenciálny vzťah nikdy nepretavil v realitu. A poučenie, ktoré z toho plynie? Žiadne.. Len nezabúdaj, že penis nie je vždy tvoj kamarát. A ako nás naučil už Henrich VIII. - nadržaného idiota nezastaví ani keby mal stáť proti celej cirkvi.

Jake out.

Môj Instagram: @thejakestark

Zdroj fotiek: pexels.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
18
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Jake Stark pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.