Jánošík na úteku: 12. Punkáči strážia zver

11. 3. 2018 Siri Kharka - Yak Kharka

Aby som si dal pľúca dokopy, tlačím cesnakové a zázvorové bomby. Neviem kam to ide, ale dva litre čaju vo mne cez noc zmizli a neskončili ani vo waterproof spacáku.

Ako mladý zdravotník liečim Brazílčanke oči. Chúďatko ich konečne nemá ako démon, ale ako nafajčená. Požičal som jej aj okuliare lebo som zlatý a teraz keď oči pália mňa, neviem ju nikde nájsť. Tak to chodí.

Priebežne zbieram indície od ostatných trekerov, kam sa vybrať v Indii. Zasa na mňa prichádza panika - čo to? Ako to? Kde to? Sám? 1. krát rozmýšľam, či neísť radšej domov. Ale čo doma? Žiadne také, pekne to potiahnem. Napriek všetkému, chýbaš mi.

Yaky tu strážia punk-rockové psy. Bačovia si ich označujú tak, že im srsť pri krku nafarbia na červeno-oranžovo. Ak je to zdravotne kóšer, už teraz viem ako bude vyzerať môj hafan. Lebo som si ho sľúbil ak vydržím celý rok nefajčiť. Aktuálne je to 7 mesiacov. Ťap-ťap?

Celú chatu som vytrieskal v kartovej hre pre decká - DOBBLE. Nepálsky kuchár to hral trochu ako opička, ale s Ruskami to malo grády! Vyhral som KitKat, jablkový koláč, pivo a jedna z báb musela prebehnúť celú dedinu v šlapkách. Nainštaloval som jej na hrudník Gopročku, ale zabudol som do nej strčiť SD kartu, takže jej údajné vzdychanie PornHubu nepredám.

Dnes to bol ľahký a krátky trek, zasahujem do itineráru zájazdu lebo chcem byť Ruskám poblíž. Som zlatý, že?

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu
Textár, gitarista, spevák. Napísal knihu "Dávenie, párenie, trápenie a iné fázy rozchodu" (2017) a "Jánošík na úteku" (2019) S kapelou Bezpokory nahral albumy Ceremony (2012) a #BEZPOKORY (2017). Aktuálne vydáva album "Povedz loď" (2021) so svojou druhou kapelou Filip Jánošík & Hotoví Umelci

Chceš vedieť, keď Filip Jánošík Lehotský pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.