Počuli ste už o Vráť ma? Službe, ktorá vám vráti stratené kľúče či mobil?

Ľudia strácajú svoje cennosti každý deň. Stratiť, to je sekunda, ale nahradiť stratené, to sú už hodiny starostí a stovky Eur. Prinášame vám neuveriteľne jednoduchý tip ako nestratiť.

Vráť ma! je služba, ktorá už 4 roky úspešne pomáha ľuďom pri vrátení stratených vecí. Vymysleli jednoduchý princíp, ktorý funguje na celom Slovensku a je stále obľúbenejší nielen medzi jednotlivcami ale aj v školách či firmách.

Predstavte si koľko času a peňazí treba na vybavenie nového telefónu, dokladov alebo zámkov. A predstavte si, že tieto obavy zmiznú vďaka jednoduchej prevencii.

Strácame často.

Preplnené Straty a nálezy v každom meste či mnohé skupiny na Facebooku potvrdzujú, že strácame veci každý deň. Mobil zabudneme niekde na stoličke kým sa hrabeme v taške, kľúče nám vypadnú pri behu na autobus, doklady sa vyšmyknú zo zadného vrecka nohavíc. A o detskej nepozornosti ani nehovoríme.

Čo je ale dôležitejšie, tieto skupiny tiež dokazujú, že na Slovensku stále existuje dostatok ľudí, ktorí stratené veci vrátiť chcú! A preto nič nie je stratené.

Spájame dobrých ľudí

Vráť ma! sa preto rozhodlo pomôcť majiteľom stratených veci zvýšiť šance na ich návrat ako I ochotným nálezcom, aby ich ľahšie vedeli vrátiť. Zachovanie bezpečnosti však bolo ďalším kľúčovým prvkom, preto Vráť ma! vždy pôsobí ako sprostredkovateľ.

Ako to funguje?

Jednoducho. Vráť ma! vytvorilo sériu príveskov a nálepiek, ktoré obsahujú ochranné prvky potrebné na vrátenie predmetov. Základom je jedinečný kód, ktorý skrýva vaše kontaktné údaje a teda zachováva anonymitu.

Ten, čo predmet nájde, vidí len bezvýznamné číslo, ale Vráť ma! vďaka nemu vo svojom systéme identifikuje a kontaktuje pavého majiteľa.

Prívesky a nálepky získate na ich e-shope. Jednoduchou registráciou získate nielen prívesok ale i kód a svoj účet, ktorý môžete kedykoľvek upravovať. Registrácia je potrebná kvôli bezpečnosti a identifikácii pri strate.

Doprava v cene

“ Náš operator sa pri každom náleze skontaktuje s nálezcom I majiteľom zvlášť. Pokiaľ nemajú záujem stretnúť sa, pošleme kuriéra a ten sa o dopravu postará. Je jedno či bývate v Bratislave a kľúče ste stratili v Košiciach. Dopravu máte v cene služby na rok.”, … vysvetľuje nám Katka z Vráť ma!

Jendnoduchosť je výsada kráľov

Stavili na jednoduchosť, tak aby bola služba prístupná každej vekovej kategórii. Používajú ich deti, dospelí i starší ľudia. Žiadne Bluetooth, dodatočné aplikácie či potreba plnej batérie. Jediné, čo potrebujete je prístup k internetu alebo telefón.

“Nález nahlásite cez webovú stránku alebo na telefónnom čísle. O ostatné sa už potom postaráme my.”, vravia Vráť ma!

Kontakt:

Facebook Vráť ma!

Instagram Vráť ma!

Eshop

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď LenuCHIC pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.