Prečo použiť nafukovacie štruktúry pre konferencie

Konferencie sú veľmi zaujímavým spôsobom ako zhromaždiť spoločne zmýšľajúcich ľudí, kde môžu hovoriť o problémoch, učiť sa a zdieľať nápady.

S počtom účastníkov, ktorí sa každoročne rozrastajú sa organizácia a plánovanie konferencií stáva prekážkou, ktorú treba riešiť. Od únikových priestorov po salóniky a catering je veľa, čo treba zvážiť. Nižšie nájdete malú pomoc od nás! Naše štruktúry sú skvelým doplnkom ku každej konferencii a poskytujú riešenia na niekoľko problémov, ktoré sa pravidelne vyskytujú.

1. Vytvorenie „WOW“ faktora

Plánovanie udalostí zahŕňa vytvorenie jedinečných a vzrušujúcich priestorov. Každá spoločnosť by chcela mať najpozoruhodnejšiu udalosť a to nie je iné, pokiaľ ide o konferencie. Závesy použité vo výstavných halách sa opakujú a nie je to najatraktívnejšie riešenie. Konferenčné miestnosti, aj keď majú skvelý vzhľad, nie sú vždy schopné riešiť veľké množstvo delegátov. Rad dizajnových riešení MDMAX nafukovacích stanov a štruktúr vytvára a poskytuje jedinečný a vizuálne pôsobivý priestor s dostatkom priestoru pre stovky delegátov. Štruktúry sú moderné so zaujímavým vzhľadom s jasne bielou povrchovou úpravou a môžu byť omývané farbou s naším LED svetelným systémom. Vzdušný dizajn je pútavý a inovatívny, čo je skvelým miestom na rozhovor s delegátmi.

2. Priestor

Náš sortiment nafukovacích štruktúr je dodávaný v rôznych veľkostiach. Od malých až po veľké s kapacitou 600 hostí. Štruktúry Dome a Cube majú vysokú výšku stropu a vytvárajú vzdušné a pohodlné prostredie, poskytujú dostatok priestoru pre veľké premietacie plátna a iné audiovizuálne zariadenia. Ďalšou výhodou použitia nafukovacej konštrukcie je to, že je úplne podopretá vzduchom - bez podporných stĺpov alebo pevných konštrukcií! Znamená to, že všade, kde sedia vaši delegáti, budú mať jasný pohľad a nebude premárnené žiadne miesto.

3. Rýchla inštalácia

Konferenčné priestory môžu byť nákladné na prenájom. Jednodňová udalosť môže skončiť s niekoľkými dňami prípravnej práce pred začatím. S cieľom udržať si náklady čo najnižšie, je urobiť všetky technické prípravy v čo najkratšom čase. To však nie je jednoduché. Veľa audiovizuálnych zariadení, nábytku a catering si vyžaduje inštaláciu. Nafukovacie štruktúry od MDMAX však nepatria do tejto kategórie. Naše najmenšie štruktúry vieme nainštalovať už v priebehu niekoľkých minút, a dokonca aj tie najväčšie v rozsahu jedného dňa. Máme celý rad štruktúr, ktorými v krátkom čase vytvoríme konferenčného kino, oddychové zóny alebo salóniky, čo umožňuje ostatným dodávateľom čas a priestor na dokončenie práce. To šetrí čas, ako aj výrazne znižuje náklady na celkovú udalosť.

4. Organizácia a označovanie

Čím väčšie je miesto konania, tým ťažšia je navigácia účastníkov. Mapy a sprievodcovia sú skvelé, ale nie vždy praktické pri riešení veľkého počtu ľudí. Rad riešení MDMAX sa môže stať skvelým nástrojom pri plánovaní konferencie. Každá konštrukcia môže byť osvetlená LED svetlami, ktoré poskytujú farebné efekty a môžu byť naprogramované na ľubovoľnú farbu s referenciou RGBW. Týmto sa vytvorí ľahký bod na navigáciu. Napríklad červená kopula by mohla držať jednu prestávku, zatiaľ čo modrá kupola je hlavnou miestnosťou konferencie. Aby sme ešte viac uľahčili, orientáciu, poskytujeme označenie aj špeciálnymi samolepkami. Tieto môžu byť aplikované priamo na štruktúry na označenie každej štruktúry / konferenčnej miestnosti.

5. Hluk

Konferencie sa môžu veľmi rýchlo stať hlučnými. Najmä ak sa delegáti pohybujú z jednej oblasti do druhej, zaregistrujú sa, prerušujú sa. Preto ponúkame rýchle a jednoduché riešenie. Naše nafukovacie štruktúry majú vzduchové steny, ktoré pohlcujú zvuk a hluk. Namiesto odrazu a ozveny, nafukovacie steny konštrukcií absorbujú zvuk a zabraňujú mu ďalej „cestovať“. To znamená, že s pridaním dverí môžu konštrukcie urobiť konferenciu tichú bez vonkajších rušivých vplyvov. Taktiež umožňuje, aby sa niekoľko štruktúr umiestnilo tesne za sebou, bez starostí o nadmerný hluk do vedľajších miestností.

6. Vo vnútri alebo mimo

Miestnosti môže byť ťažké nájsť. Niektoré môžu byť príliš veľké, niektoré príliš malé a iné jednoducho nezodpovedajú účelu. MDMAX štruktúry môžu byť inštalované kdekoľvek, čo vám umožní vytvoriť miesto od nuly. Naše stavby sú silné, ťažké a schopné riešiť nepriaznivé poveternostné podmienky v prípade inštalácie v exteriéri. Môžu byť inštalované na tráve alebo v ťažkom prostredí, alebo vo vnútri výstavných centier a miest pre podujatia. To vám ponúka niekoľko možností a miestnosť, aby bola rovnako kreatívna a jedinečná, ako sa vám páči.

www.vipstany.com

www.facebook.com/VIPeventstany

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Prenájom nafukovacích stanov a štruktúr značky MDMAX

Chceš vedieť, keď Nafukovacie stany pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.