20.4.2018 17:02

Čo By NeZaŽiLi MoJe ToPáNkY, kEbY nEbOlI mOjE...

Každý z nás ma nejake svoje najviac TOP obľúbene topánky , na ktoré nedá dopustiť . Ja mám teda dvoje páry topánok a ich príbeh Vám teraz vyrozprávam.

Takže pekne poporiadku. Začalo to mojou prvou súťažov v silovom trojboji keby som dostala moje Purpuľ Najky (ako ich nazývam). Síce mi veľa šťastia nepriniesli ale myslím si, že to nebolo až tak hrozne keď sme s mojim týmom (teda ja a kamoška) skončili na 5 mieste (tý ktorý robia silový trojboj profesionálne vedia, že sa tam zbierajú body za jednotlivé discplíny).

Čo sa týka značkY a model alebo ako sa to nazývam, tak to sú Nike Roshe One. Po tom som ti topánky začala nostiť keď som vhodila behávať a nakoniec aj na bežné užívanie.

My little nephew but big love. ❤️ #loveforever

A post shared by @ anton.bernolak on

#soldier ❤️

A post shared by @ anton.bernolak on

Tieto topánky si so mnou zažil veľa ja na letnej brigáde na Zemplínskej Šírave kde som robila v jednom zo stánkov.

Potom po lete prišla škola a keďže som vo štvrtom ročníku, tak ako každého z Vás tak aj mňa okrem Maturity čakala Stužková slávnosť. A predstavte si dokonca ani na tejto akcii má moje Purpuľ Najky nesklamali... boli do poslednej sekundy so mnou. Či už pri fotení alebo pri mojom podarenom tancovaní, teda pokuse o tancovanie Shuffel tancu.

Navždy sa zachová... 👆 #promo2k17🎓

A post shared by @ anton.bernolak on

No a ich príbeh ešte neskončil stále prokračuje aj napriek tomu, že už chudinky vyzerajú ako keby sa im nechcelo byť so mnou. Ale stále tu su pre mňa... :3 A verím v to, že ich príbeh sa už neskončí 🙏🏻

Donut is my life ❤️ #donuts #mojepurpuľnajky

A post shared by @ anton.bernolak on

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď fiding_nemo pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.