Nebolo to také zlé ako som si myslela...bolo to ešte horšie?

Čo ťa ako prvé napadne keď počuješ Amsterdam?

Alkohol, zábava, pamiatky, tulipány, veľa ľudí a dobré jedlo (určite aj nejaká návšteva coffee shopu, veď predsa..nebudeme si klamať). Mne sa s týmto slovom hneď vybaví aj párty. Čo by to bola za návšteva Amsterdamu bez poriadnej párty. 3 poschodia, každé poschodie má vlastného DJ-ja. Zdá sa ti to ako hlúposť? Môžeš mi veriť, že naozaj to tak je. Ale nebudem predbiehať.

Deň pred odletom som kontrolovala kufor a balila posledné veci. Samozrejme výber topánok, ktoré prechodia so mnou Amsterdam bol z cela jasný. Nové, snehovobiele adidasy. Áno..v tomto bode zabolelo srdce aj mňa ale zároveň tancovalo od vzrušenia na to, čo ma čaká. Bratislava, Viedeň a nakoniec moje cieľová destinácia, Amsterdam.

Toto mesto vo mne zanechalo naozaj krásne spomienky a určite sa tam chcem niekedy znova vrátiť ale či by vám toto isté povedali aj moje topánky vám neviem zaručiť. Bez ďalšieho okecávania...

Je posledný večer môjho výletu a ja stojím pred klubom. Veľa ľudí. Hlasná hudba. Skvelá atmosféra. Moje, vtedy ešte biele, topánky. Hneď po vstupe do klubu naša prvá cesta smerovala do davu ľudí. Ani vám nemusím hovoriť, že každým ďalším krokom som cítila ako mi niekto stúpa na topánky. Ukludňovala som samú seba, že určite nebudú vyzerať až tak zle ako som si myslela. Mala som pravdu..vyzerali ešte horšie. Úplne špinavé až som v danom okamihu sama zabudla ako topánky pred tým vyzerali. Ale stále som mala na mysli, že tie topánky so mnou prežili tú najlepšiu párty v živote a zakaždým keď si ich obúvam tak mi pripomenú veľa spomienok (ale aj ľudí, ktorí mi pomohli pri zmene dizajnu mojich topánok :D ), pri ktorých sa mi rozbúcha srdce od vzrušenie ako vtedy, keď som stále s vtedy ešte bielymi topánkami pred najväčším dobrodružstvom v mojom živote.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Baska.jurkulakova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.