27.4.2018 15:53

Kocúr

zvykáme si jeden na druhého

Dobrý deň .

Som Oliver . Mám 30 rokov, narodil som sa v Banskej Bystrici, ktorá v utorok vyhrala finále proti Trenčínu, v ktorom som vyrastal . To je jedno .

Pracujem v rafinérke v Bratislave . Už 10 rokov . Dostal ma sem foter , aby ma mal pod dohľadom , pretože som kedysi robil zlé veci .

Ale 8 rokov som bol so Zuzkou, s ktorou sme sa spoznali na pokeci .

Stihli sme toho naozaj mrte . Fúú ...

S ňou som bol preto , aby som nemyslel na tie zlé veci . Zo začiatku . Potom sme sa veľmi ľúbili , bývali v Petržalke, stále sme sa veľmi ľúbili a stále bývali v Petržalke .

Po X rokoch sme si kúpili brutálny byt s obrovskou terasou v Rovinke . Ja som v práci za 10 minút autom, za 25 minút bicyklom . Zuzka bola v práci autom za 1 hodinu plus ešte pol hodiny a z práce doma za 1 hodinu plus tiež ešte pol hodiny ..

Tak napriek veľkej láske nám to po dlhom čase prerástlo cez hlavu . Veľa vecí .

No tak nakoniec žijem už rok a pol sám . S kocúrom . Volá sa Karol, alebo Kyro, alebo Karolína Mendézová . Začal ma navštevovať v októbri . Maličká náhrada za Zuzku , ktorá mi ako absolútnemu introvertovi stačí . Žiaden iný kontakt nepotrebujem . A keď hej , dám prachy prostitútke . Luxusnej .

Tohto Karola som si natoľko obľúbil , že som mu nakúpil hračky, škrabadlá, toalety, dal som ho vykastrovať, očkovať proti FeLV, FIV, besnote ...

Tak už dva mesiace sa učím zdielať domácnosť s Karolom . Ide nám to celkom dobre . Už chápém, čo je to žiť u svojej mačky . Je to v pohode . Pokiaľ sa dokážete prispôsobiť . Ja som vstával každé ráno o piatej . 5:20 som vyrážal do práce . S Karolom vstávam o pol piatej, pretož vtedy mi pristane na hrudi a masíruje ma alebo mi loví ruku, ktorú mám dosť brutálne doškriabanú a dohryzenú . Z toho jeho lovenia . Nechce sa mi vysvetlovať , čo je to mačacia masáž a lovenie končatín .

Týždeň po kastrácii sme prežili celkom dobre . S golierom okolo krku, ktorý si chcel dať silou mocou dole . Dobre je na tri . A tak nejak sme to prežili . Teraz je všetko okey, ale začitaky s mačiakom nie sú ľahké . Hlavne pokiaľ u vás býva kolega, ktorý je alergický takmer na všetko . A verte mi, že kýchnuť 30 krát po sebe sa naozaj dá .

Naučil som sa Karola kŕmiť , čistiť mu wc , ako milovník varenia mu pripravujem rôzne špeciality , častokrát lepšie mňamky ako sebe . Aspoň myslím . Môže tuniaka , kukuricu , surové mäso a vnútornosti , vaječné žĺtko , kašu z kuracích žalúdkov, mrkvy a hrášku . Milujem kúpeľ a Karol miluje pozeranie sa na mňa vo vani . Čakám len, kedy tam spadne . Včera tam skoro bol ..

Má 43 rôznych hračiek, jedno obrovské škrabadlo v obývačke, jedno menšie v spálni . Ale najviac ho zaujíma laser . Pri hre s ním dokáže vyskočiť meter a pol vysoko . Čo sa týka hudby má rád Nirvanu, hlavne Frances Farmer will have her revenge on Seattle a Smells like teen spirit ako jeho človek . Z kníh obľubuje Charlesa Bukowskeho a jeho román Ženy , prípadne Básne napísané pred skokom z 8 . poschodia . Neviem nakoľko má rád ganju, pretože to nie je môj bývalý orech Buddy, ktorý ju mal veľmi rád . A nefúkam mu ju do tváre . Ako vravím, mám 30 rokov.

Skončil som ako panic, ktorý miesto svadby a detí plánuje budúcnosť s kocúrom, ale veľmi ho ľúbim . A som introvert . Mačka mi stačí .

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď oličko pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.