Video: kone pod kapotou? No problémo!

VIDEO: autičkársky život...

Isto to poznáte, spravíte vodičák a hneď by ste radi nejaké to auto...

Nuž jediná vec, ktorá vás drží od splneniu tohto sna sú financie. Avšak po určitom čase si človek dačo to našetrí a kúpi si nejakého toho tátoša.

Takto nejak sa začal aj môj príbeh.

18 ročný, úspešne ukončený kurz autoškoly a vodičák v peňaženke, ale bez chechtákov v nej. Po určitom čase som aj ja dačo to našetril a kúpil si prvú škodovku (bola to tá legendery 120tka, ale to teraz zachádzam mimo témy).

Nuž odvtedy som bez auta byť nemohol, ale povedzme si narovinu, kto by v dnešnej dobe mohol.

Sú ľudia, ktorí nemajú auto len kvôli presúvaniu sa z bodu A do bodu B. Existujú ľudia, ktorí majú auto ako hobby, lebo je to ich vášeň. Pociťujú radosť z jazdy a majú radi vôňu benzínu (prípadne nafty). No ešte sú tu aj ľudia, ktorí sú autami priam posadnutí a presne tam spadá naša partia. Pôvab z jazdy auta, ktoré doslová erdží po tom, aby dostalo viac koní pod kapotu, dobré gumy, brzdy a v neposlednom rade rozumného majiteľa.

Práve vďaka úpravám je možné vytrieskať z auta aj to nemožné. Nie nadarmo sa vraví, že muž potrebuje v živote hlavne 2 veci: dobrú ženu a dobrého mechanika.

Preto by som vás veľmi rád upútal menším trailerom auta môjho kamaráta Kristiána, ktorý sa veľmi rád venuje autodetailingu a samozrejme svôjmu autíčku nižšie vo videu, ktoré potrápilo nejedno to výkonnejšie auto.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Mám 30 rokov, pochádzam z Liptovského Mikuláša a vo voľnom čase rád točím/fotím všetko čo mi vtrhne do cesty! :D

Chceš vedieť, keď Martin Birka pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.