Nové oblečenie bez nakupovania. Dá sa to !

Nevieš, čo na seba a peňaženka plače? Tak tu si správne! Tipy a triky ako z obyčajného spraviť neobyčajné.

Zdroj: www.zena.cz/zdravi/uzkost

Skončí leto príde jeseň a ty si aj zabudla čo máš v šatníku. Nájdeš kúsky, ktoré niesú síce najhoršie, no chcelo by to niečo nové? Toto sa nám ženám deje pomerne často. Všade píšu čo si treba kúpiť, no pomyslel niekto na to ako možno ušetriť? Nie! A preto som sa rozhodla napísať tento blog o tom, ako si možno ulahčiť každodenné obliekanie do práce či na voľný čas, a netreba minúť ani cent.

1. Kabelku netreba novú, stači ju oživiť

Zdroj: http://navodyzadarmo.sk/vyroba-kabelky-x31309

Zdroj: Pinkhead.eu

Tvarov a farieb kabeliek je v súčastnej dobe veľa, no vybrať si tu správnu a praktickú nám dáva zabrať niekedy hodiny nehovoriac o tom, vybrať si takú, na ktorej môžete oči nechať. Kabelka je módny doplnok, ktorý netreba meniť podľa ročných období, nosí sa celoročne. Preto Vám milé žienky chcem dat tip, ako zo starej spraviť nie úplne novú kabelku, ale o niečo inú a zaujímavejšiu.Práve tieto kabelky na obrázku mňa osobne dosť učarovali svojou využiteľnosťou a hlavne tým, že sa dájú kombinovať pomerne so všetkým. Samozrejme s čím sa nedá čierna kombinovať povedzme si narovinu . Fantázii sa medze nekladú a preto si kabelku môžete oživiť ako ja strapom, alebo šatkou prípadne pom pom príveskom. Obchody ponúkajú rozličné strapy na kabelky či už na malú alebo veľkú, kabelku môžeš mať každý deň ako novú.

2. Všestranná bižutéria

Veľa obnosených vecí a je ti ľúto ich vyhodiť. Verím! Treba trošku fantázie a môžeš mať úplne iný šatník z tých istých vecí. Stačí niečo pridať a hneď to má šmrc. Reč je o doplnkoch ako sú brošne, chokre, opasky, gombíky, príšivky a veľa veľa iných doplnkov. Využití je veľa.

Zdroj: https://www.tallyweijl.com/en_SK/cms/noroute/index/

Veľmi nápaditý a praktický je tento choker, ktorý sa dá použiť aj ako opasok. Samozrejme pozeráte sa na fotku a vidíte len choker je tak? No keď sa lepšie pozriete uvidíte že krúžok je robený ako skoba. Praktické však? A už to máte! Spravíte uzlík zacvaknete o zlatý krúžok a voala opasok z chokera je na svete a nepotrebujete na dlhú košeľu či šaty nový.

Zdroj: http://www.modalux.sk/index.phproute=product/product&product_id=3085

Pozná to asi každá žena pridanie brošne na bok blúzky, náhrdleník či mašľa pod golierikom. Je neskutočné čo všetko sa dá s oblečením robiť a to nemusíte ísť ani do obchodov. Jeden super nápad je napríklad brošňa namiesto gombíka pridá to kabátu alebo kardigánu ten správny šmrnc.

Zdroj: http://www.modalux.sk/index.phproute=product/product&product_id=3085

Zdroj: http://galmeetsglam.com/2015/10/3-unique-ways-style-brooch/

Zdroj: http://pinterest.com/pin/54817320442505168/?source_app=android

3. Obuv

Hovoríte si že s obuvou sa už nedá robiť nič. Verte že dá ! Farbenie, lepenie, vyšívanie aj malovanie sú možnosti z ktorých sa dá vyťažiť veľa. Postačí Vám len nápad a šikovné ručičky.

Zdroj: http://www.onavie.sk/lifestyle/moda/nevyhod-redizajn

Zdroj: http://www.infospravy.sk/rucne-malovane-tenisky-vas-zarucene-dostanu

4.Hranie s kožušinkou

Chodíte po obchode a vidíte že znova všade kožušiny. A znova je tu niečo kreatívne pre šikovné žienky. Načo kupovať niečo čo si môžeš spraviť aj doma že áno?

Nápad s teniskami je šikovný a praktický. Či už sa ti kožušinka páči alebo nie môže nanich zostať aj nemusí. Napadlo ťa že sa dá lepiť aj na tričká či svetríky?

Zdroj: https://www.encanto.fashion/tricka/

Zdroj: http://www.hottopic.com/product/red-removable-faux-fur-black-denim-girls-jacket/11057936.html

5. Perly ako top trend

Už naše mamy či staré mamy ich nosili na blúzkach a sakách, ale kto by povedal že teraz bude z nich doslova trendy kúsok. Tričká, saká, sukne, svetre dokonca topánky našli ich štýlové využitie.

Zdroj: m.zara.com/sk/sk/dámske/obuv/zobraziť-všetko/kožené-členkové-čižmy-na-podpätku-s-perlami-c734142p4732501.html

Na trhu nájdeme celé ktoré možete našiť, ale dokonca aj polovičné ktoré si môžete nalepiť naozaj kamkoľvek na odev či obuv.

Zdroj: https://cz/tricko-s-veckovym-vystrihem-a-perlami-12807898.html

V móde sa medze nekladú. Tak nezúfaj že v šatníku nič nemáš keď ho pritom môžeš mať doslova ako nový! Treba sa len trošku pohrať nájsť v sebe kreatívneho ducha a všetko pôjde ľahšie. Tento článok je len akýsi začiatok toho čo ty môžeš vytvoriť.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
6
Poslať správu

Chceš vedieť, keď _tanissoriginal_ pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.