Havko hotel

Hotel pre psov Topolcany

O tom ako sme začínali, kto sme a čo nás na tom všetkom baví.

Kedysi dávno, ešte na vysokej škole vo mne skrsol nápad založiť podnikanie - Hotel pre psov Topolčany

Samozejjme, zobral som to od podlahy a ako asi 20 ročný som si vyrobil vizitky, spravil na webnode prvý web a začal som svoj hotel pre psov inzerovat.

Neskutočné zistenie. Nestalo sa vöbec nič.

Myslím, že som dokázal skoro nemožné a neozval sa mi nikto. Napriek tomu som sa nevzdával, expandoval som na facebooku a spravil fanpage www.facebook.com/DogProCare/

Napriek všetkým dobrým úmyslom a snahe, znovu nič. Prišlo mi už nemožné v tomto smere spraviť niečo viac a tejto aktivite  som sa prestal venovať.

Venoval som sa vysokej škole, rodine či priateľke. Začal som pracovať,  a na Havko hotel Topolčany som už vlastne celkom zabudol. 

Až raz!

Bolo to celkom 8 rokov od môjho masívneho marketingového pokusu, dlhých 8 rokov bez jedinnej aktivity sa mi ozval prvý zákazník.

Naozaj som to bral ako vtip, srandu, ktorú niektorý z kamarátov na mňa vymyslel.

So zákazníkom sme sa dohodli, naozaj prišli a manželka celý týžden strávila doma s malým orieškom. Nešlo o tých pár eur navyše., ale o ten pocit, že snaha spred viacerých rokov mala predsa len  nejaký zmysel. Pre mnohých zanedbatelný, pre mňa obrovský.

Zrazu sa vo mne prebudila znovu táto túžba mať niečo vlastné. Uverejnili sme prvé inzeráty a niekolko ľudí sa ozvalo, niektorí prišli alebo chodievajú do dnes.

Neviem vysvetliť prečo, ale je to zásluha hlavne mojej manželky Mirky, ktorá sa do týchto záležitostí vložila a pomohla mi takto splniť moj malý sen spred niekolkých rokov.

Podľa mňa to nie je iba o užasnom marketingu ale o človeku, ktorý to robí.       

Dnes máme malú, ale fungujúcu prevádzku a velmi sa tešíme, že možeme týmto spôsobom fungovat, spoznávať nových ľudí a rozvíjat naše malé podnikanie. 

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Daniel Petrikovic pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.