Moja cesta k hudbe a prvá tvorba "Tati"

Volám sa Martina a teraz Vám chcem troška priblížiť niečo málo o mojej ceste k hudbe.

Dlho som skúšala rôzne aktivity čo ma bavili cez športy, kresby, tanec až k spevu, čo som zistila, že to je to pravé čo ma naozaj napĺňa. Každý má svoj sen o ktorom sníva, a ten môj je práve tento - HUDBA.

Milujem hudbu, je to môj liek už od mala na každé rany. Prelom, keď som sa rozhodla ísť touto cestou úplne na plno, je asi 3 a pol roka dozadu. Od začiatku ma podporujú kamaráti, rodina či známi ľudia v okolí, čo naozaj veľmi potrebujem a veľmi mi to pomáha.

Na ceste k hudbe som sa snažila dostať vždy hlbšie. Preto navštevujem „ Odbornú školu Pedagogickú v Modre. Zvolila som si ju pre umelecký smer, učím sa tam v oblasti hudobnej: na klavír, flautu a podrobne aj spev či teóriu hudby. Istý čas som navštevovala popri škole aj Hudobnú školu Yamaha, čo mi tiež dalo veľa. Mam pár menších vystúpení za sebou, skrz škôl a podobne. Čo ma veľmi teší a teším sa aj na tie ďalšie.

Najprv som začala „coververziami“ či refrénmi kamarátom do skladby. Síce píšem texty už asi od 11 rokov, no až neskôr som sa odvážila do niečoho vlastného.

Chcem Vám predstaviť moju prvú skladbu, dala som ju von 18.5.2018. Je to skladba s názvom „Tati“, je to pre mňa veľmi dôležitý track plný emócie, pocitov čo v sebe potláčam už dlho, zároveň to je odkaz a rozlúčka. Dala som do toho všetko čo sa dalo.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
5
Poslať správu

Chceš vedieť, keď martinalaskovska pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.