18.6.2018 15:51

SUPERSTAR skončila, začína realita

Semifinalistka SuperStar Timea Lacová vydala debutový singel W.Y.I.N.M.

Speváčka Timea Lacová, ktorá sa v piatej sérii Česko Slovenskej SuperStar (2018) prebojovala do semifinále, zverejnila svoj debutový singel s názvom W.Y.I.N.M. (Without You I'm Not Me).

Novinka je o vzťahu dvoch zamilovaných ľudí. "Hovorí o tom, že bez toho druhého, koho milujeme, to nie sme my," priblížila Timea Lacová, ktorá si prostredníctvom speváckej šou chcela splniť predovšetkým svoj dlhoročný sen tvoriť vlastnú hudbu. "To bol jeden z dôvodov, prečo som sa do SuperStar prihlásila, a som veľmi šťastná, že sa mi to v tak krátkom čase podarilo."

Mladá rodáčka z Humenného je prvou zo súťažiacich v tohtoročnej SuperStar, ktorá prichádza s novou autorskou piesňou. Produkčne aj autorsky sa na skladbe podieľal aj Pavol Petrík pôsobiaci pod značkou Paul Project. "S Paulom sa poznáme už niekoľko rokov a keďže poznám jeho prácu, neváhala som ani sekundu, keď ma oslovil," poznamenala speváčka.

K pesničke, by mal vzniknúť aj videoklip. "Videoklip budeme čoskoro natáčať, zatiaľ sme však chceli fanúšikom predstaviť samotnú pieseň," podotkla Lacová.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď PaulP pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.