Zrodenie Zúrivého Kučamangu

Zrodenie Zúrivého Kučamangu

Opsach článku bude, samozrejme môj život. Rozhodol som sa nakopírovať svoju DNA do tohto blogu, aby som ostal navždy živý a mladý. Pretože z internetu ma nemôže nikto vymazať. Okrem administrátora a tiež kopca ďalších ľudí. Čo by som o sebe povedal, snáď len, že mojí kamaráti z prérií ma volajú Zúrivý Kučamanga.

Sedím nad papierom pokrytým tabakom, aj keď som mal dnes (OPäŤ) prestať fajčiť. Tieto bylinky mi však zatienili myseľ a tak trochu prevzali kontrolu nad mojim zdravím. Ale to nevadí, Zúrivý Kučamanga vždy nájde riešenie, aj keby už malo byť post mortem.

Dnes ma čaká vyčerpávajúca túra spojená s čítaním. Dostal som sa do dvojtretiny knihy Das Gen a tak by sa patrilo pomaly ju dokončiť. Celkovo je prognóza dňa veľmi zlá. Nechce sa mi ani chodiť, ani čítať a už vôbec ísť do prekliateho bytu (bytovka vraj bola postavená na indiánskom pohrebisku). Ale nechcem byť ani tu. Ach ten prekliaty byt. A ten prekliaty pes.

Celý život v plameňoch a ja si nad ním sedím a opekám špekáčky. Odstrihnutý od sveta, ak nerátam drbnutého psa čo vybrecháva v susednom dome, akoby tam mal každý deň koncert pre milión ľudí a zabudli mu doniesť mikrofón, tak musí ryčať akoby šlo o život, aby aj ľudia v zadných radoch počuli.

Ale napriek nepekným okolnostiam dnes pôjdem na superdlhú čitateľskú prechádzku a vychodím tie topánky akoby to bola základná škola. Vychodím ten chodník, tak že na ňom už viac nebude rásť betón, akoby to bol trávnik pred bránkou. Bude to niečo ako putovanie v Iliade a Odysei, aj keď som to popravde nečítal, ale moja predstavivosť je veľká, takže si viem predstaviť o čom to asi bolo.

Môj odchod sa blíži, no zatiaľ počúvam Kuliho. Zasa mi hovorí čo mám a nemám robiť. Vraj mu nemám hovoriť aký je. A ani to, že má chýb milión. No tak Kuli, ja som ti nikdy nehovoril aký máš byť. Potom však oponoval, že sa ho mám skúsiť spýtať či ma má stále rád. A potom mu tam nejaká žena hovorí, že má znásobiť to čo k nej cíti tisíc krát. Dúfam teda, že ju nemá príliš rád, lebo inak jej aspoň pukne hlava. Ale aj tak je zjavné, že je to klam. Ženy nedokážu ľúbiť tak čo tam chce násobiť tisícimi? Tisícimi môže znásobiť Kuliho peniaze, potom to bude tisícnásobná láska z jej strany. #hypergamia

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Zurivy_Kucomanga pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.