Všetko je raz po prvý raz

18+
CITLIVÝ OBSAH
Článok môže obsahovať:
produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
sex, nahotu a iný nsfw obsah
násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
MÁM NAD 18 A CHCEM ZOBRAZIŤ OBSAH
Moje prvý raz, moje prvé stretnutie s vami. Prvé puzzle do skladačky, ktorú vám predstavím v nasledujúcich príbehoch z môjho života. O ktorom sa bude dobre čítať, ale nie je dobré ho žiť.

Moje prvé zoznámenie sa so svetom

Narodil som sa do bežnej rodiny. Stredná trieda, dovolenka v Chorvátsku, ani moc, ani veľa. Nástrahy života malého chlapca sa mi úspešne vyhýbali, možno aj preto, že som bol držaný príliš na krátko. A tá energia neskôr musela niekde vybuchnúť.

Prvý bozk

Ten v škôlke na líce vychovávateľky,ktorá je aj po toľkých rokoch stále hot sa asi nepočíta. Na ten nasledujúci, kde som sa opitý váľal s jednou dievčinou na metskej akcii po zemi, zatiaľ čo pobúrení ľudia hovorili, či nemôžeme ísť niekam inam, len tak nezabudnem. Ešteže bola tma a odvtedy sa už na svoje staré ja moc nepodobáme.

Prvá bitka

Leto na tábore. Ona bola jedna z najkrajších dievčat v tábore a ja som sa spýtal či na diskotéke na konci týždňa pôjde so mnou tancovať. Povedala áno. Na druhý deň sa s jej kamarátkami sa smejú na miestnom krásavcovi, ktorý vyberá táborovú poštu. Ja som mu povedal ,nech to nechá tak, on ma odbil, ona sa smiala a ja, bitkársky panic som si s nám dohol bitku .

V prvej sekunde mi rozbil nos, potom v tretej a v desiatej minúte. Nechcel som sa vzdať kým mi stačil dych, a nezložil som sa ako Rocky v treťom kole. Ona sa rozplakala, že ma už nechce vidieť, lebo sa neviem kontrolovať.

Jeho 18 ročný kamarát, ktorý bol na tábore pre 13 ročných mi povedal, že ak sa k nej ešte priblížim, urobí mi to čo nacisti robili negrom. Na konci tábora dostal od vedúcich VHS za príkladnú pomoc vedúcim s osadenstvom tábora. Ktovie, čo je s ňou teraz, možno je už zasnúbená. A dúfam, že kretén s VHSkou kope kanály.

Prvé legálne aj nelegálne substancie

Prvé pivo mi ako inak nalial starý otec. Potom, čo odišiel na záchod som si dolial zvyšok fľašky. Zložilo ma to.

Prvú cigaretu sme si dali s kamarátom na balkóne a stal sa z toho náš malý rituál. Pozerať sa na nočnú oblohu, vypúšťať dym a rozprávať sa o všetkom a zároveň o ničom. Teraz si už nespomenie ani na moje narodeniny.

Kto sa kamaráti s Máriou a Janou vie, že o prvom stretnutí s nimi nemá zmysel písať, lebo sa nič nestalo. Ale pekný pokus na moje narodeniny.

Po prvej a poslednom pokuse látky, o ktorej sa na tejto stránke písalo a vraj zabíja ľudí som mal len problém sa dostať domov. Asi som prekliaty telom Keitha Richardsa, prvýkrát bol môj nos poriadne vyfúkaný v 18, ale dlho ma to nebavilo. Niekto tvrdí, že alkohol je pre určité typy ľudí nuda, no ak sa spojí so zážitkami, je to ešte horšia závislosť, ako tá fyzická.

Prvý sex

Na toto ste všetci čakali. Ja som bol zúfalo zaľúbený do jedného dievčaťa, ona ma ignorovala najhorším možným spôsobom. Išiel som si o tom pokecať s jej kamarátkou pri víne. Potom sme sa už rozprávali v mojej izbe. Prvýkrát vidieť nahé dievča, to je duchovný zážitok, asi si všimla, že jej prsia uctievam ako dve božstvá a spýtala sa, či som to už robil.

Samozrejme som jej klamal a v mojej hlave sa striedalo konečne zasuniem, so skoro sa urobím. Nervozita urobila svoje a po 15 minútach vzdychania a hryzenia bol koniec. Cítil som sa ako šampión? To teda nie, mala frajera a bol to môj kamarát.

Doteraz o tom nevie, aj keď už spolu nechodia. Vtedy som nevedel, že ešte pretiahnem pár zadaných báb, ale ako sa hovorí, na prvý krát sa nezabúda a bol to prvý a posledný krát čo ma niečo také mrzelo.

Prvý záver

Prvý záver môjho blogu. Stále sa vraciam na začiatok a premýšľam, či to zverejniť. Dá vám to niečo? Určite nie. Pomysleli ste si, že som debil a skrachované existencia? Najskôr áno. Ďaľšie príbehy búdu výkladnou skriňou hedonizmu, ktorý som zažil a najradšej by som ho vymazal z hlavy a napriek tomu ma to v spomienkach fascinuje. Prvý krát som napísal blog, dúfam, že sa niekto dostal až sem.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď terence_jung pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.