24.7.2018 11:21

Ako zariadiť študentskú izbu?

Čím je dieťa staršie a dospieva mení sa jeho vkus a štýl. Vývin dieťaťa na dospelého sa prejavuje na zmene potrieb a tým aj zmene izby čo sa týka funkčnosti a dizajnu.

Využitie priestoru na uskladnenie detských hračiek nahradí potreba väčšej skrine na oblečenie.

Pokiaľ zariaďujeme izbu pre chlapca, treba myslieť na jednoduchosť a priestrannosť. Najlepším riešení, čo sa týka nábytku je sektorová zostava. Kvalitná posteľ a stôk sú samozrejmosťou. Plagáty jeho obľúbených športovcov, spevákov, hercov a iných na stenách, taktiež dodajú izbe šmrnc.

Iným prípadom sú dievčatá, kde treba zariadiť dostatok úložného miesta pre odkladanie všetkých vecí. Dôležitá je veľká šatníková skriňa, kozmetický stôl, poličky, nočný stolík a podobne. Farby odporúčame vyberať žiarivé a kombinovať maximálne tri rôzne odtiene.

Nábytok môžeme kúpiť na mieru, nevýhodou však je jeho vyššia cena, alebo kúpiť nábytok od kvalitného výrobcu. Výhodou je nižšia cena a žiadna čakacia doba. Pozor si treba dávať, či výrobca vyrába naozaj kvalitný nábytok a je dobré si prečítať o ňom i rôzne recenzie. Ku kvalitným slovenským výrobcom patrí napríklad Drevona. Zariadenie študentskej izby je proces, ktorý treba poriadne premyslieť a konzultovať aj s vaším dieťaťom, aby ste on i vy boli spokojný.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Drevona.sk pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.