28.7.2018 22:18

Základy elegancie? Chic outfit, hebké nohy a skvelá vôňa

Snáď každá žena a dievča chce vyzerať krásne a reprezentatívne.

Základom k tomu je dobre padnúce oblečenie vašej postave. Nemusíte mať výšku a krivky modeliek, naopak, rôznorodosť a ženské tvary je vaša veľká výhoda - len je dôležité outfit správne a starostlivo vyberať. Akonáhle máte túto časť za sebou, prichádza čas na hebko oholené nohy a parfum, ktorý váš šarm a osobitosť podčiarkne.

Epiláciou k dlhodobo hebké pokožke

Epilácia nie je depilácia. Pri depilácii sa chĺpok odstráni len v úrovni pokožky a už za dvanásť hodín o nich opäť viete. To epilácia je oveľa efektívnejšie, pri epilovanie sú nežiaduce chĺpky vytrhnuté aj s korienkom, čím sa zamedzí rastu na dlhé dni až týždne. Ako stojí v názve, pre hebké nohy je to teda ideálne riešenie, a nielen pre nohy - epilovať môžete podpazušie, intímne partie i tvár. Prvý epilačný pokusy vás možno mohli vystrašiť bolesťou, však verte, že s každou ďalšou epiláciou je bolesti menej a pri pravidelnej epilácii sa predlžuje aj doba, než chĺpky opäť narastú.

Že je epilácia bolestivá? Mýtus!

Epilácia môže byť v dnešnej dobe úplne bezbolestná a za to ďakujú po celom svete milióny žien IPL epilátorům. Tie pomocou pulzného svetla narúšajú štruktúru chĺpkov, ktoré po chvíli sami bezbolestne vypadnú. Sú síce drahšie, ale podľa nás to za absolútne bezbolestnú epiláciu stojí. Samozrejme možno epiláciu vykonávať aj bežnými epilačným strojčeky, alebo epilačným krémy - každému vyhovuje niečo iné a trebárs podľa recenzií na Equiplo.sk si môžete urobiť vlastnú predstavu, aký epilátor a aká epilácia by bola pre vás neschůdnější.

Dojem doladí vhodne zvolený parfum

Dobre padnúce outfit máte, hebké nohy tiež, zostáva teda pomyselná čerešnička na torte, ktorou je parfum. Čo možno o parfumu neviete je ich rozdelenie - pravý parfum má až 40% vonných látok, vôňa je intenzívna, stačí ho aplikovať malé množstvo a vydržia voňať veľmi dlho. Až 15% môže mať parfumovaná voda - Eau de Parfum (EdP) a 5 - 9% má toaletná voda - Eau de Toilette (EdT). Najlepšie je teda mať po ruke vždy pravej parfumy, ktoré sú však samozrejme najdrahšie.

Parfém podčiarkuje osobnosť člověka

Dobre vybrať a investovať do vône, ktorá vás osloví však zmysel určite má. Hovorí sa, že parfum vypovedá o tom, aký človek je. Nielenže sa teda s vhodným parfumom budete cítiť sebavedomejšie, ale dáte svojmu okoliu tiež jasne najavo, akí ste. Všeobecne vo svete je niekoľko parfumových stálic, z výberu najobľúbenejších parfumu možno spomenúť napríklad Hugo Boss No.6 pre mužov a Chloé Chloé pre dámy. Okrem toho je parfum tiež skvelým darčekom pre vašich blízkych, kamarátov či kolegov.

Ak kupujete parfum cez internet, môžete si za zlomok ceny najskôr objednať tester, malú fľaštičku s vybranou vôňou a ak splní vaše očakávania, zaobstarať si plnohodnotný parfum. S padnúcim outfitom, hebkými nohami a vôňou, ktorá podčiarkne vašu osobnosť, môžete v pokoji vyraziť do mesta, do kancelárie, alebo na schôdzku a môžete si byť úplne istí, že zanecháte len ten najlepší dojem.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Peka pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.