BARISTA
Šikovného jedinca nachádzame zriedkavo, ako jednorožca európskeho.
Určite si už pil hroznú kávu a z fleku ti napadne ten podnik,
kde si radšej objednávaš kolu.
Veľmi jednoducho sa dá pokaziť tento nápoj.
- zle vypražené zrnká
- veľa/málo pretlačenej vody
- zlá odmerka
- veľa pridaného mlieka, máš pocit, že piješ kakauko
Nečudno, že sa kaviarne otvárajú a zatvárajú, dobré ostanú/zlé skrachujú.
Prichádza víkend a ty si už vyparádený/á a chýba ti už len bozk poriadného drinku, aby si sa naladil/a na večer.
Ideš do oblúbeného podniku a stretneš BARMANA, ktorý ti pripraví tvoj obľúbený drink.
V mojom prípade by to bol Tatranský čaj 52% + sóda + meta + limetka.
Ak mu vystvelíš, aké chute máš rád/a, či skôr sladké alebo troška horké,
a on ti namieša drink tvôjho života, stojí predtebou BARMAN umelec.
Nie je to jednoduché, pripomína mi to lekára,
ktorý vie presne, aké liečenie potrebuješ. (hehe,ty jeden alkoholik) :D
Nabudúce si napíšeme peckové drinky s ktorými vieš ohromit kamošov, bez toho, že by si musel kúpiť nejaké extravagantné suroviny.
Zdieľaj tento článok a nezabudni sa prihlásit na sledovanie.
-
Mr.Bear
Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].
Chceš vedieť, keď BeaR pridá nový blog?
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.