Moje Slovensko: Aplikácia ktorá vám ukáže tie najkrajšie miesta vo vašom okolí.

Aplikácia Moje Slovensko vždy vyhodnotí vašu polohu a jednoducho vám ukáže všetky pekné a zaujímavé miesta vo vašom okolí ktoré stoja za návštevu.

Úlohou aplikácie bude čo najrýchlejšie a zároveň najprehľadnejšie zobraziť používateľovi zaujímavé miesta či atrakcie na Slovensku. Používateľ si bude môcť zobraziť atrakcie, ktoré sú v jeho blízkosti, následne ak ho nejaká atrakcia zaujme, tak si ju môže zvoliť, pozrieť si detailné zobrazenie atrakcie, fotky, videá či popis otváracích hodín a podobne. Taktiež bude mať možnosť okamžite sa nechať navigovať na miesto.

Ďalšou možnosťou aplikácie bude zobrazenie odporúčaných atrakcií. Tieto atrakcie by síce nemuseli byť v tesnej blízkosti používateľa, (ale ani naprieč celým Slovenskom) ale boli by zaujímavé nejakou špeciálnou udalosťou, akciou a podobne. Ak by napríklad na nejakom neďalekom hrade bolo plánované predstavenie historických krojov, šermu a podobne, mohol by sa tento hrad dostať medzi odporúčané atrakcie.

Čerešničkou na torte bude interaktívna mapa Slovenska s vyobrazenými atrakciami. Používateľ bude môcť vyhladávať v mape Slovenska ako v akejkoľvek inej mape, len namiesto miest, ciest a obcí uvidí všetky úžasné miesta Slovenska ktoré stoja za to ich navštíviť. Priamo na mape bude môcť používateľ zvoliť atrakciu, zobraziť si jej náhlad alebo sa premiestniť priamo do detailu atrakcie.

Celú aplikáciu bude možno prepojiť na facebook alebo instagram účet a priamo cez ňu zdieľať s priateľmi atrakcie ktoré navštívil, chystá sa navštíviť alebo odporúča navštíviť niekomu známemu.

Filter aplikácie umožní používateľovi upraviť si aplikáciu podla vlastných požiadaviek. Niekto viac vyhľadáva stavby, technické atrakcie a podobne, niekto zas hľadá krásne miesto v prírode, kde by mohol zrelaxovať a vyčistiť hlavu. Používateľ si teda bude môcť veľmi jednoducho nastaviť, aký typ atrakcií je pre neho zaujímavý a celá aplikácia sa mu prispôsobí.

Žijeme v hektickom svete a preto ďalšia funkcia aplikácie Moje Slovensko naberá na dôležitosti. Aplikácia bude môcť v reálnom čase sledovať polohu používateľa a dávať mu hlásenia v prípade, že bude v blízkosti nejakého pekného miesta. Touto funkciou by som chcel docieliť to, aby si ľudia našli viac času a aspoň na chvílu zastali na príjemnom mieste, keď už je kúsok od nich. Nebyť tejto funkcie, veľa krát by používateľ mohol v zhone preletieť a nechať krásne miesto bez povšimnutia.

Aplikácia by v budúcnosti mohla využívať komunitu používateľov a to tak, že každý používateľ by si mohol vytvoriť svoj vlastný účet a pridávať do aplikácie miesta, ktoré sám považuje sa úžasné. Takéto pridanie atrakcie by obsahovalo vlastné fotky používateľa, popis a odporúčanie. Ďalej by mohol zdielať toto miesto a ostatní používatelia by ho mohli hodnotiť. Takýmto štýlom by časom vznikol rebríček najoblúbenejších atrakcií na Slovensku, ktorý by si vytvorili sami používatelia.

Vývoj: Erik Riška

Dizajn projektu:

Dúfam, že sa vám článok páčil a môj koncept vás zaujal. Teším sa na vaše komentáre a hodnotenie.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Erik.Riska pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.