29.8.2018 21:01

5 make-up produktov, ktoré musíte vyskúšať

Už nejaký čas hľadáte také produkty, ktoré by vám vyhovovali? Tak potom ste tu správne. Mám pre vás 5 produktov, ktoré sú finančne dostupné pre každého.

Prinášam vám produkty, ktoré by ste mali rozhodne vyskúšať. Ja tieto produkty používam už dlho a som s nimi veľmi spokojná.

1. Makeup Revolution X Soph Eyeshadow Pallette

Paletka je naozaj úžasná. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, vôbec sa neprášia, pracuje sa s nimi veľmi dobre. Sú tam krásne farby ako aj môžete vidieť. Lepšiu paletku čo sa týka kvality v takomto finančnom rozmedzí nenájdete.

2. Maybelline New York Master Contour by Face Studio

Táto kontúrovacia tyčinka je veľmi dobre pigmentovaná, dobre sa s ňou pracuje. Odporúčam ju roztierať make-up hubkou tak dosiahnete krajší efekt. Dá sa kúpiť v každej drogérii.

3. Maybelline New York Affinitone Make-up

Make-up je vhodný na všetky typy pleti preto je skvelý. Či máte suchú, mastnú alebo zmiešanú pleť tento make-up vám rozhodne sadne. Nemá také vysoké krytie ale na tvár bez akné je ako stvorený. S hubkou dosiahnete krajší efekt.

4. Catrice Liqiud Camouflage High Coverage Concealer

Tento korektor je najlepší korektor z drogérie čo sa týka kvality a povedzme aj kvantity (kedže vám vydrží dosť dlho). Dokonca je vodeodolný čo je super. Uprednostnite make-up hubku.

5.Maybelline New York Lash Sensational

Táto riasenka je zatiaľ najlepšia akú som kedy mala a to som ich vyskúšala už dosť. Môžem povedať, že je lepšia ako niektoré značkovejšie. Krásne vytočí mihalnice, štetinky sú blízko pri sebe takže sa mihalnice nelepia. Je aj vo vodeodolnom prevedení čo je super na leto.

Tak a to je odo mňa všetko. Verím, že sa vám môj článok páčil a ak ste ešte nevyskúšali tieto produkty tak určite vyskúšajte. Odporúčam vám ich všetkými dvadsiatimi.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu
Ahojte. Volám sa Radka a mám 18 rokov. Verím, že sa Vám moje blogy budú páčiť.

Chceš vedieť, keď radanka pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.