31.8.2018 19:32

Čo si pustím?

Keď príde ku mne žena (časť 1.)

Mám takmer 30 rokov a mám rád rap. Pravdepodobne vynechám československú scénu, 69 a začnem niečím neznámym, nech mi blondák Gerald neukradne všetku pozornosť a akože mám aj nejaký vkus..

Myke Bogan - 6,8K foloverov na instagrame..

Album "Joe Fontana" je plný pohodových vibes a kludne by som ho mohol nechať hrať celý, ale vybral som si skladbu "Pickathon", takže prvé slová z reprákov budú o tráve a o hríboch. Nech vieme..

Blackbear - co-wrote "Boyfriend" by Justin Bieber a produkcia skladby "These Things Happen" - rešpekt. Skladba "e.z." z albumu "cybersex" by mala byť o vyrovnávaní sa z bývalého vztahu a o tom ako mi chýba kúl a basic sex na gauči. Hostuje tam MGK, ktorého občas teenky milujú. Nikdy nevieš..

Common - 46 ročný oldskuler - trochu "pritvrdím". Song "Little Chicago Boy" - rap, lyrics, ženské vokály a nejaké dlhé keci o živote.

Kali Uchis - Flower Boy, "See you again", - tak to je ona. Na albume "Isolation" jej dal Tyler na skladbe "After the storm" slohu, takže takmer postarané..

Swimming - Musím dať aj Millera nech naozaj nevyzerám na 30. "We don't need no more, no extras, We all we got" ", hýb sa..

Spotify playlist :

https://open.spotify.com/user/21zivkwpffqqpug6t4je6be5i/playlist/2O14KilMzxlgDwatGPPF6f

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Milan Kocák pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.

Ďalšie články autora

Zobraziť všetky
2.9.2018 16:32
Čo si pustím
1.9.2018 10:57
Čo si pustím