Rock n roll na slovensku nevymiera Tomáš Mikulka zo superstár vydáva prvý singel

Slovenský Bob dylan prichádza na scénu

mladý rebel, spevák a skladateľ TOME (Tomáš Mikulka) zverejnil svoju novú pesničku s názvom Dojazd. Hneď z prvých tónov je jasné, že TOME fičí na Dylanovi a na starom surovom rock n'rolle. Nepokojnú energickú hudbu dopĺňa kritický text s charakteristickým prejavom, aký na slovensku ešte nebolo počuť. V texte môžete nájsť veľa pohľadov na rôzne situácie ktoré sa okolo nás v dnešnej dobe dejú ako napríklad kritické poukázanie na otravné reklamy alebo konflikty v bežných medziľudských vzťahoch ale aj to ako sa ľudia v dnešnej dobre pozerajú na svet materialisticky "viac svojimi očami ako svojím srdcom" , je zrejmé že TOME svojími názormi nešetril.

TOME sa živí hraním na ulici a momentálne skúša šťastie v aktuálnej sérii Superstar. Darí sa mu výborne a ako hovorí Paľo Habera je to týpek. Môžete mu držať palce a podporiť ho v ďalších dieloch.

Popri tom pripravuje ďalšie svoje autorské pesničky s ambíciou vydať svoj prvý album v produkcii od Imagine Studio v Žiline. Album by mal vyjsť na jeseň tohto roka. 

Tome FB: https://www.facebook.com/aklukiMsamoT/

Tome Insta: https://www.instagram.com/tomasmikulka/

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
0
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Tomáš Mikulka pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.