Napíš blog a súťažíš o laserovú operáciu očí od Excimer
Zapoj sa do súťaže
Súťaž prináša

Problémy ľudí s okuliarmi.

Pochopia nás niekedy ľudia bez okuliarov? Toto si pomyslí každý, ktorý je obdarený týmto "nádherným" doplnkom.

Volám sa Nikol, mám 14 rokov. Sama okuliare nenosím ale môj tatino áno a tak sme si spolu sadli k počítaču a spísali čo robí problém ľudom s okuliarmi.

1. 3D kino

Večer k vám príde priateľ s lístkami do kina. Toto očakáva skoro každá žena od svojej drahej polovičky. Ale čo ak nosíte okuliare? 3D okuliare si dáte ale vôbec nič neuvidíte. Ale ešte že existuje 2D kino.

2.Para

Určite každý aspoň raz skúsil variť. Otvoríte pokličku a teplá para vám vystúpi na okuliare. Tá chvíľková slepota je len para na vašich okuliaroch. A toto isté sa opakuje aj v zime keď' vstupujete z exteriéru do interiéru.

3. Šport

Každý si musel prejsť telocvikom. No ajtak najťažší šport ktorý, ste mohli okúsiť je futbal. Máte behať za loptou ktorú buď' nevidíte alebo ste to riskli a dali ste si okuliare ale to potom počítajte s tým že si budete kupovať prinajmenšom rám alebo nové okuliare. 

4. Škola

V prvej lavici sedia len bifloši. A hlavne v prvej lavici na vás má dohľad učiteľka. Ale aj keď' budete sedieť úplne vpredu budete žmúriť na tú tabulu akoby vám niečo spravila.

5. Nikdy ich nevieš nájsť

Najlepšie by bolo keby si na nich zakričal a oni hneď' prídu k tebe. No o tomto môžeme len snívať. Ak sa vy, ktorý nenosíte okuliare a čudujete sa kedy môžete okuliare hľadať nech sa páči tu máte zoznam: ráno keď' sa zobudíte, na telocviku kde' si ich dáš dole, po kúpaní a nemyslite si že je toho tak málo...........

6. Potápanie

Ak ste milovníkom potápania ako aj ja moc si ho neužijete. Zo všetkých krás mora uvidíte iba šmuhy, ktoré popri vás plávu.

7. Ležanie 

Je večer vy si idete ľahnúť na posteľ ale vaše okuliare sa posunú. Takže jediná poloha, ktorá je pre vás prijateľná ostáva sedenie.

Dúfam, že sa vám tento blog páčil a vám, ktorý okuliare nenosíte dúfam, že som vám tieto problémy viacej priblížila.

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
3
Poslať správu

Chceš vedieť, keď nkalecikova pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.