19.10.2017 18:37

Novinka, ktorá uchvátila nejedného diváka

THIS IS US - seriál, v ktorom sa nájde každý z nás...

Neviem ako vy, ale niesom veľmi typ človeka, ktorý je nadšencom seriálov. Nikdy som nemohla nájsť seriál, ktorý by ma uchvátil na toľko, že by som ho pozerala stále a čakala na ďaľší a ďaľší diel. Ale vďaka Danovi Fogelmanovi a výborným hercom sa veci zmenili a už konečne viem aké to je, keď sa ľudia rozprávajú o určitom seriály, vedia sa vcítiť do postáv a prežívajú celkový priebeh príbehu. Poďme sa pozrieť viac na prvky tejto skvelej novinky ->

THIS IS US je najnovší seriál (komédia/dráma), ktorý sa začal vysielať v roku 2016. Odvysielala sa 1. séria, ktorá má 18 epizód a môžem Vám s úprimnosťou povedať, že je to síce (niekto si môže povedať, že len) 18 epizód, ale v každej z nich sa udeje niečo nové, emotívne a samozrejme aj niečo na zamyslenie sa.

Seriál mal polročnú pauzu, ktorá stála naozaj za vypätie sledovateľov... nuž je to naozaj ako závislosť, klamať nebudem.

Po pauze prichádza 2. séria, ktorá podľa tvorcov bude mať zasa 18 epizód, čiže je sa na čo tešiť a aby som bola presná, začala sa vysielať túto jeseň. Takisto bude aj zaručená 3. séria, ktorá bude mať takisto 18 epizód, ale o tom neskôr.

Na seriály sa mi najviac páči realita príbehu. Nejsú tam žiadne scény s upírmi a inými fantasy príšerkami, ako sme za poslednú dobu zvyknutí. Je to naozaj o životných situáciách a motívoch, ktoré sa môžu stať hocikomu z nás, či už tie pekné alebo zlé. Hlavným terčom seriálu je mladá rodinka, o ktorú sa opiera dej. Postavy si prechádzajú rôznymi zmenami, vzhľadom na nevyspytateľný život a to robí dej zaujímavejším.

Keď som začala pozerať tento seriál, bola som vcelku zmätená, pretože príbeh sa delí na dva celky, kde sa odbieha aj do minulosti a takisto v sekunde aj do prítomnosti deja. Ale všetko sa to dalo pochopiť po 1. epizódke.

Ááále pointa toho, prečo ma uchvátil tento seriál a teda nielen mňa, ale i veľa ľudí vo svete je, že naozaj prináša ľuďom niečo do ich vlastného života.

Nájde sa v ňom každý, tak ako som to napísala aj v úvodnom nadpise. Každá epizóda prináša niečo nové, nad čím sa môžete zamyslieť. Spomínané sú tam rôzne citáty, myšlienky, úvahy, ktoré dodávajú seriálu 'šmrnc'.

(Áno, som citlivý človek,ale použiť pri každej epizóde aspoň jeden servítok na utretie sĺz, už o niečom vypovedá...)

Ak nie ste fanúšikom fantasy a akčných seriálov, ale zaujíma Vás skôr príbeh bežných ľudí, príbeh plný úspechov a pádov, prehier a víťaztiev plný situácií, v ktorých sa nejeden z Vás najde a momentov, ktoré Vás nenechajú kľudnými a vryjú sa Vám do pamäti tak práve tento seriál je to čo hľadáte.

Ďakujem :)

Zdroj:

www.csfd.cz

www.pinterest.com

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Milujem cestovanie, spoznávanie a najmä učenie sa o nových veciach, ktoré mi dá iný obzor v akýchkoľvek smeroch.

Chceš vedieť, keď Paulína pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.