PONOŽKY NA SPANIE

Spíte v ponožkách alebo bez nich?

Táto zdanlivá maličkosť o vás prezradí viac, ako ste si mysleli! Niekomu sa zdá spánok s bosými nohami nemožný, iným naopak. Necítili by sa dobre, keby si ponožky nevyzuli. Kam patríte vy a čo to o vás hovorí?

„Ponožkáči" Ak si dávate ponožky aj na noc, pravdepodobne ste typ, ktorému je stále zima. Zvlášť na nohy. Môže to súvisieť aj s hrúbkou vašej kože a s rýchlosťou metabolizmu. Tí s pomalším metabolizmom sú tí večne uzimení. Ale čo keď spíte s ponožkami zo psychických dôvodov, jednoducho sa cítite takto lepšie! Vtedy ste typ človeka, ktorý túži po bezpečí a ochrane. Máte niekoho takého pri sebe? Ak nie, to je dôvod, prečo ste stále „obutí". Potrebujete silný, hlboký a dôverný vzťah. Ste citlivý človek a chcete zdieľať svoje súkromie s druhými. Prajete si veľa maznania a objatí... Ak to raz všetko dostanete, ponožky si vyzlečiete.

„Bosáči" Pre vás platí rýchlejší metabolizmus, je vám teplo a máte pravdepodobne aj hrubšiu pokožku. To sú biologické faktory, ktoré vás nútia vyzliekať si ponožky. Necítite potrebu si chodidlá zakrývať, skôr naopak, potrebujete ich ochladzovať. Zo psychického hľadiska ste nezávislá a slobodomyseľná osôbka. Vy si naopak súkromie strážite a neradi sa púšťate do hlbokých rozhovorov s niekým, komu veľmi nedôverujete, alebo jednoducho na to nemáte chuť. Často ste v pozícii tých ochráncov rodinného krbu, ste úprimní, ale niekedy aj nároční. Zase viete sa postarať o druhých aj o seba!

Ponožky na spanie zakúpite aj v našom e-shope www.soxland.sk

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
1
Poslať správu

Chceš vedieť, keď Jozef Vaigl pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.