UTOPIA VS. DYSTOPIA

VIRTUÁLNA VÝSTAVA

Táto virtuálna výstava vznikla v čase pandémie, na ktorú zároveň reflektuje. Žijeme v utopistických bublinách našich zdanlivo nenarušiteľných, ale stereotypných svetov. Škrupina tohto sveta je však príliš tenká a práve praskla. V našich mysliach nastáva náhly skrat a vzápätí sa ocitáme v dystopickom svete.

This virtual gallery came into being at the time of pandemics, that it reflects. We all live in our own utopistic bubbles of seemingly untouchable, but monotonous worlds. The eggshell of these worlds, however, is too thin and it just cracked. Our minds are suddenly going through reversion and we are finding ourselves in dystopic world.

ARTWORKS: František Radačovský ( https://www.facebook.com/FrantisekRadacovsky )

VIDEO: Wosadesign ( https://www.instagram.com/wosadesign/ )

MUSIC: Blazebeatz (https://soundcloud.com/blejzo ) Osemskij ( https://www.facebook.com/osemskij.tmrekorc )

© 2020 UTOPIA VS. DYSTOPIA

Zobraziť menej

Text je súčasťou Refresher Blogu, nie je redakčným obsahom. Administrátorov môžete kontaktovať na [email protected].

Ohodnoť blog
2
Poslať správu
Narodil som sa v roku 1984 v Poprade, kde som vyštudoval gymnáziu a absolvoval oba stupne Základnej umeleckej školy / Výtvarný odbor / pod vedením PaedDr. Rudolfa Rabatína. Neskôr, v roku 2011, som sa stal absolventom inžinierskeho stupňa štúdia na Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave / Fakulta Architektúry/ ,Ústav architektúry občianskych budov pod vedením doc. Ing. arch. akad. arch. Peter Puškár, PhD. Narodil som sa v roku 1984 v Poprade, kde som vyštudoval gymnáziu a absolvoval oba stupne Základnej umeleckej školy / Výtvarný odbor / pod vedením PaedDr. Rudolfa Rabatína. Neskôr, v roku 2011, som sa stal absolventom inžinierskeho stupňa štúdia na Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave / Fakulta Architektúry/ ,Ústav architektúry občianskych budov pod vedením doc. Ing. arch. akad. arch. Peter Puškár, PhD. Po ukončení štúdia som ostal žiť a pôsobiť v Bratislave, kde som absolvoval prax v rôznych architektonických a umeleckých ateliéroch. V s

Chceš vedieť, keď František Radačovský pridá nový blog?

Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie. Kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.